Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2017, 05:23 AM
Marvin Losch Marvin Losch is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Germany
Posts: 16
Default Canīt activated 2 Midi Keys at the same time

Hey Guys,
iīve got a problem in PT.
I got my main Midi Key activated. But the other Midi Key (AKAI MPK mini) get no activated at the same time.

So it would be nice if anybody help me! :)
Got a Screenshot in the appendix.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bildschirmfoto 2017-11-15 um 13.22.29.jpg
Views:	0
Size:	45.8 KB
ID:	9389  
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2017, 05:54 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 13,747
Default Re: Canīt activated 2 Midi Keys at the same time

Quote:
Originally Posted by Marvin Losch View Post
Hey Guys,
iīve got a problem in PT.
I got my main Midi Key activated. But the other Midi Key (AKAI MPK mini) get no activated at the same time.

So it would be nice if anybody help me! :)
Got a Screenshot in the appendix.
Do you have both keyboards set up in OSX audio/MIDI setup?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 11-15-2017, 05:57 AM
Marvin Losch Marvin Losch is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Germany
Posts: 16
Default Re: Canīt activated 2 Midi Keys at the same time

There arenīt listed in Audio/Midi Setup. :/
But my Main Keyboard works, except of my AKAI, PT doesn't react to it.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-15-2017, 06:02 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,245
Default Re: Canīt activated 2 Midi Keys at the same time

Shouldn't be any issues if you set them up correctly as Musicman691 said.

We have a Roli Rise Seaboard 49, an Akai synthstation 49 and a Korg SV-1 88 all used as midi keyboards in one of our rooms and all works at the same time.
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
  #5  
Old 11-15-2017, 06:10 AM
Marvin Losch Marvin Losch is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Germany
Posts: 16
Default Re: Canīt activated 2 Midi Keys at the same time

okay thanks. It works!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application Manager shows activated Pro Tools licence as "Not Activated" ForrestW Licensing & Accounts 27 09-28-2017 07:27 PM
activated pro tools 12.4.0 but shows not activated in Application Manager caseywiley Pro Tools 12 Discussion 1 12-25-2015 02:16 PM
Midi- Roland Keys playing EZ Drum and Reason at same time sweepsr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-21-2010 07:34 AM
No channels activated MIDI error in PT8 compumar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-14-2009 08:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com