Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-04-2016, 11:13 AM
nordiga78 nordiga78 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: New York
Posts: 3
Default Re: Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up

Hi Tom@Metro, thanks for writing back. I will contact support about it again, but as I said - I've had this with two builds since I switched to 12. I guess I am the unluckiest Pro Tools user in history!

I did find a couple of people writing about it more recently too.

My current system is Win7 on a Lenovo P50 laptop with Focusrite 2i2 (I need a mobile studio).
Reply With Quote
  #22  
Old 09-19-2016, 12:11 PM
Drunken Mixer Drunken Mixer is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 61
Default Re: Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up

After trying everything, I did the LOAD FROM HARDWARE on the Safire UI and it totally did the trick. Thanks for the tip.
Cheers
__________________
Fear is The Mind Killer

---------------------------------
Imac 2.66 GHz Intel Core 2 Duo
3GB Ram DIGI002 OS 10.5.6
PT8.1
Reply With Quote
  #23  
Old 10-08-2017, 10:49 AM
John003 John003 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Saint Charles, MO
Posts: 15
Default Re: Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up

Typical Avid support, doesn't even recognize their product's basic behavior; something as simple as it's in midi sync mode waiting for external start, but asks for system details looking for something user centric to blame it on. Even ridicules user for not providing system details up front. Can't just give a quick answer because they are trained to pull you into a support call charge. Worst troubleshooting staff I've ever encountered, it's all about the support call charge and hanging you out to dry if that's what it takes.
Reply With Quote
  #24  
Old 04-02-2018, 10:02 AM
Loving Loving is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: 911 Yeah RIGHT Dr. GOTTABE, KIDDING USA
Posts: 1
Default Re: Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up

Quote:
Originally Posted by John003 View Post
Typical Avid support, doesn't even recognize their product's basic behavior; something as simple as it's in midi sync mode waiting for external start, but asks for system details looking for something user centric to blame it on. Even ridicules user for not providing system details up front. Can't just give a quick answer because they are trained to pull you into a support call charge. Worst troubleshooting staff I've ever encountered, it's all about the support call charge and hanging you out to dry if that's what it takes.
I was disgusted by the first two responses the whole time. It's crazy how the answer was given that solves this issue 99% before the OP even responded with the requested info and they still asked for more, after replying with smart (as in sarcastic) response. I registered just to agree because you made so much sense. I have been using Pro Tools since 2003 (latency and cream boxes) I have, yet, to find a need for this forum except for other people to talk to each other. What a first post.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I push PLAY and Stop Button lights up Blue ??? Seafoam_Green Getting Started 3 07-06-2013 10:18 AM
Press PLAY and STOP button lights! ronlosangeles Pro Tools M-Powered (Win) 0 11-29-2011 11:19 AM
Hitting Play or Record, blue stop button lights up... delay Monty_python 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 09-06-2009 12:33 PM
Play button flashes before starting jonathans9 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-19-2008 03:09 PM
ProTools "stop" button lights up when I hit "play" andy knowles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-20-2005 01:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com