Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2015, 03:40 PM
guitar gar guitar gar is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Default "AAE error 35 has occurred"

I'm having problems resolving this issue.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2015, 09:14 AM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,646
Default Re: "AAE error 35 has occurred"

Quote:
Originally Posted by guitar gar View Post
I'm having problems resolving this issue.
Could you give us an less info?
Please read the 'help us to help you' link that's at the top of every page here. At the least we need system info, what you're doing in the session, PT version, operating system version, everything.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2015, 09:33 AM
svempa svempa is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sweden
Posts: 37
Default Re: "AAE error 35 has occurred"

PT 11.3.1
Macbook Pro
Babyface RME
MacOS Yosemite
No session can be opened

svempa
Reply With Quote
  #4  
Old 02-15-2015, 09:56 AM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,646
Default Re: "AAE error 35 has occurred"

Quote:
Originally Posted by svempa View Post
PT 11.3.1
Macbook Pro
Babyface RME
MacOS Yosemite
No session can be opened

svempa
I'm confused - Are you gar (the first poster)? If not I think you posted in the wrong thread. And if you are this is still not enough info. We need complete system info, not just the highlights. And not just a cryptic 'no session can be opened'. Can you open PT itself? Can you create new sessions?

edit:
Are you sure you didn't mean to post in your thread about this at: http://duc.avid.com/showthread.php?t=364397
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #5  
Old 02-15-2015, 12:26 PM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: "AAE error 35 has occurred"

Quote:
Originally Posted by guitar gar View Post
I'm having problems resolving this issue.
Sorry, my crystal ball is not working well today. Could you give us just a little hint about your system? I don't know if you are on PC or Mac.

RAM, drives, OS, PT version, CPU etc.

Look above to the link, "Help us Help You - READ THIS Before Posting!".
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10/Digi 003 - Error occurred while trying to load the controller personality "003" J-Xile 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-14-2015 09:36 PM
Help? sudden error repeats: "access violation occurred" jojo99 Pro Tools M-Powered (Win) 5 01-26-2009 10:20 PM
"A serious clock error has occurred. Please restart your computer." jbell Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-03-2002 07:44 AM
PT 32t beta weird error- "an assertion occurred..." jes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-07-2002 10:16 AM
"an assertion occurred" -nightmare error!! JPS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-30-2001 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com