Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2013, 08:48 PM
sonicksound sonicksound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Sandy, UT
Posts: 2
Default "Can't Create Pro Tools Shared Folder" Crash

Hello,

I just recently upgraded from Pro Tools 10 to Pro Tools 11 (Student), and when I try to open Pro Tools 11, a dialogue box appears, saying "Can't create Pro Tools shared folder." After dismissing the dialogue box, Pro Tools quits.

I'm on a 2.66 GHZ Intel Core i7 MacBook Pro running OSX 10.8.4. I have 4 GB of ram, and I'm using an external hard drive. OSX user is Admin.

Any idea what could be going on here?

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2013, 11:22 AM
sonicksound sonicksound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Sandy, UT
Posts: 2
Default Re: "Can't Create Pro Tools Shared Folder" Crash

Repairing disk permissions solved the problem! Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Save as > "Could not 14404 because File or folder not found (-43) while opening "..." Elias Stiza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2012 08:06 PM
"Digidesign" Folder not shown in "Application Support" jollyboss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-01-2012 03:12 AM
"fade file" folder out of my session's main folder! preachers Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-11-2009 10:08 PM
Message "Pro tools with tdm requires the tdm mixer plug-in in the plugins folder" Alexei Zaitsev Pro Tools TDM Systems (Win) 0 01-10-2009 04:48 AM
Is Anybody using Pro Tools to "create a fake drummer"??? The Zone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 08-09-2003 01:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com