Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2011, 03:37 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,484
Default 9.0.2 changed all my sessions to bounce multiple mono?

Hi,

After 9.0.2 update all my session have defaulted to bounce multiple mono files instead of interleaved!

also the default output path for mono was changed (But not the stereo!!)

Everything else seems ok.

Just a heads-up incase you don't realise things have changed


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2011, 03:48 PM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,051
Default Re: 9.0.2 changed all by sessions to bounce multiple mono?

Same thing with 8.1.1. I found out when I ended up with multiple mono, instead of stereo interleaved, files of an exported mix.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2011, 04:58 PM
gonzolagonda gonzolagonda is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK
Posts: 432
Default Re: 9.0.2 changed all by sessions to bounce multiple mono?

My file export settings always stick, once set stay to whatever they were before. I did notice that instead of Stereo it now says Interleaved, so there was definitely a change made there. If only my MP3 export settings would stick - they always go back to 128/Fast. Arrghhh!
__________________
PT12.4 HD - UA Apollo 16Mkii - UA Apollo 8TB Duo - Mac Pro 2014 6-Core 3.5GHz 16GB RAM - OSX 10.10.5 - Magma ExpressBox3T - UAD-2 Octo - Euphonix Artist Mix, Control and Transport
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounce stereo/multiple tracks to mono Patlamm Tips & Tricks 4 12-21-2009 11:03 AM
5.1 Multiple Mono Bounce to disc problem glennloopez Pro Tools TDM Systems (Win) 0 05-04-2009 08:08 AM
Using Automator to Bounce multiple sessions..... JasonGough 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-16-2006 05:37 AM
Bounce question - using multiple sessions brandin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-06-2006 07:52 AM
Select multiple mono format to bounce stereo mix? el biciclista Pro Tools TDM Systems (Mac) 19 07-12-2004 05:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com