Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2009, 02:23 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default I don't feel so ripped off anymore

Pro Tools HD8 is worthless imho and I always felt digi ripped me off for the $250 upgrade from day 1.I do love 8's new plugs and VI's though.Well today I copied over all of 8's plugs and VI's to my 7.4 drive and they work flawlessly in 7.4.........even better then in 8 because in 8 DB33 would never load and was always put in the "Unused plugin" folder.What a pos 8 is but in 7.4 it loads perfectly everytime.Now I have a rock solid bulletproof system in 7.4 with those awesome 8 plugs!

The one and only thing I miss is the 10 inserts.I will run this setup for a few years but I am finished with digidesign/avid because they dropped the ball and are full of nothing but excuses blaming us loyal customers for their crap software not working like it should and dodging most of our threads(6031 especially!).Shame on them and I hope they get what they deserve(no more sales).Goodbye ole -6031!!!!May PT8 be the last nail in digis coffin!PEACE AND GOOD RIDDENS DIGI!!!!!
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2009, 09:19 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,863
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

As always, YMMV, but PT8 works just fine for me on both a Mac HD system and a PC based LE system.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2009, 09:42 PM
GeneOuse GeneOuse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 614
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

MEAT, something is definitely wrong with your PT8 build, I don't know if I ever saw a -6031 error on any of my systems, HD, LE or M-Powered and DB33 works everywhere too, never had any issues you're describing.
First thing that could be causing issues would be an outdated version of some plug-in you have in there. Can't think of anything else at the moment.

I'm not saying that PT8 isn't messed up but I've been able to work full time for a long time now without issues.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2009, 11:36 PM
odeu87 odeu87 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 81
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

i'm with meat ..i'm pretty well set with what i use now and i just got rid of my second mac backup system. keeping my windows pci hd 3 system and i'm not planning on upgrading anymore or upgrading any of my waves ,mcdsp or pro tools plugins as what i have works .. pretty ridiculous that with ever new version of pro tools you have update endless plugins . 8.0.1 is useless never worked ! just don't see how you can go from a working system to one upgrade and have digi to tell me that what i have and what i've been using for the last year is at fault. just so digi will know i've spent my last money with you pro tools 8.o cs3 hd 3 system with 192-96I-96 i/o and control 24
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2009, 12:45 AM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,395
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
As always, YMMV, but PT8 works just fine for me on both a Mac HD system and a PC based LE system.
hey no offence meant to anyone. albee your on mac hd we are on pc. mac and pc's are way different. if one is running well on one end doesn't mean it will work on the other side.

please not again with the just get a mac, really please. we see all of the mac problems as well.

Quote:
Originally Posted by GeneOuse View Post
MEAT, something is definitely wrong with your PT8 build, I don't know if I ever saw a -6031 error on any of my systems, HD, LE or M-Powered and DB33 works everywhere too, never had any issues you're describing.
First thing that could be causing issues would be an outdated version of some plug-in you have in there. Can't think of anything else at the moment.
I'm not saying that PT8 isn't messed up but I've been able to work full time for a long time now without issues.
meat has run with just stock digi plugs i believe with the same results

Gene are you saying you run HD on pc?

what i'm trying to get to is............ if your systems are working fine good for you . if you post saying all fine here when your using a different system ............... mac or pcie instead of pci etc etc your system is different!!!!!
those of us running HD pci cards on pc are having a hard time with version 8 . we made a mistake going to 8,huge mistake

digi has said here they are aware of problems on some systems therefore its not all sunshine for version 8.0.1 and they know it

Digi,dts,paulv anything new? we cannot work anymore
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
  #6  
Old 10-05-2009, 02:55 AM
lifer lifer is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Manchester U.K.
Posts: 330
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

I was very frustrated with the 6031 errors too.
I followed all Digi's advice and pretty much removed all my plugins with no joy. I discovered that installing 8's drivers had caused some IRQ sharing which i think caused some problems.
However, the last thing i did was update my VST to RTAS plugin by Fxpansion and remove and re wrap all my VST plugins..BINGO!
Not a single 6031 error for 2 weeks now :)

Hope you get this sorted..I much prefer 8 to 7.4 now..althougth i can no longer use "narrow mix" mode as the graphics aren't clear any more in this mode compared to 7.4
__________________
Win 7 Pro 64
PT 10 HD, HD4 Accel
Jetway JNAF92-Q67
Intel 2700k 3.8ghz
16GB Crucial Ram
Reply With Quote
  #7  
Old 10-05-2009, 07:43 AM
Third Eye Studios Third Eye Studios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Albuquerque, NM USA
Posts: 1,862
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

I tried out 8.0.1 for about an hour recently. I had several crashes. Pro Tools locked up and crashed a couple of times, a couple of assertion errors (one when closing-one opening the tracks view in the edit window), an error saying PT wouldn't auto-save a backup, and a recent mix I had done on 8cs3 wouldn't open.

I restored an image of PT 8.0cs3, as I've had ok luck with it. If I hadn't gotten so used to using 8.0, I'd be back on 7.4cs9, as that was way more stable for me.
__________________
Third Eye Studios.org
Reply With Quote
  #8  
Old 10-05-2009, 01:49 PM
kilroyrock kilroyrock is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 48
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

any of you folks giving up on PT8 interested in transferring over their PT 8 license then? I just got an HD2 rig i'm planning to run, i get the cards in a few days, and i'll only have 7.2 then. I was using 8.01 with LE on a digi 003 and could really use that elastic time again...

lemme know! at least you'll be saving a guy 250 bucks if it turns out that it doesn't work anyway!
Reply With Quote
  #9  
Old 10-05-2009, 03:12 PM
GeneOuse GeneOuse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 614
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

Quote:
Originally Posted by x9blade View Post

Gene are you saying you run HD on pc?

what i'm trying to get to is............ if your systems are working fine good for you . if you post saying all fine here when your using a different system ............... mac or pcie instead of pci etc etc your system is different!!!!!
I am running an HD3 Accel (PCI) system on ASUS P5WDG2-WS Pro board win WinXP x64. Could be that running a 64-bit OS makes such a big difference but I'm definitely not having issues running PT 8.0.1. I may get a crash once a week but usually when using VI's or plugs with known issues.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-05-2009, 05:42 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: I don't feel so ripped off anymore

Quote:
Originally Posted by Third Eye Studios View Post
an error saying PT wouldn't auto-save a backup, and a recent mix I had done on 8cs3 wouldn't open.
Oh I got those "Can't auto save" all the time also.8 is a joke for us pc guys plain and simple.

And yes........I was using a stock 8.0.1 with no other plugs installed on a fresh drive newly loaded with Windows XP,tweaked to digis specs exactly and the damn thing would'nt run more then 3-5 minutes without an -6031 popping up,along with the can't auto save,and along with frequent assertion errors.WTF........what a pos program!
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feel totally ripped off ahjteam Pro Tools 10 7 11-01-2011 04:06 AM
did I get ripped off? nandk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-04-2008 08:41 AM
Structure Upgrade: I've been ripped off!!!!! HELP Digi CS!!! RobMacki Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-16-2007 12:11 PM
did i just get ripped off??? AM STUDIOS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 04-14-2005 10:25 PM
Have U been ripped off? tworooms 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-28-2002 09:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com