Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-24-2000, 07:46 AM
gadget gadget is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: toronto,ont,canada
Posts: 4
Default Still PT5 and USD weirdness

O.K PT5 does not see the USD.It claims that the USD is not on or is not connected. It is connected,on and can run perfectly when using the USD set-up. OMS is set on Modam port and only modam port(I even went back and installed my old vers of OMS)just in case for some reason there's a bug with OMS and it wants both ports. PS. all is has been working wonderfully for years till the second I installed Vers5.. I am sure it is a software problem.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
10.3 weirdness Cryos Pro Tools 10 5 10-01-2012 08:38 PM
E.R. weirdness. guitaramundo Eleven Rack 2 09-16-2012 02:40 PM
More Weirdness OddsAre 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-04-2008 04:03 PM
ADC weirdness Muzoid Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-18-2008 07:19 PM
7.3 Weirdness mattshort 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-16-2007 06:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com