Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2001, 02:24 AM
AEW AEW is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sydney, NSW, Australia
Posts: 879
Default MAGMA 6 Slot Chassis

I can't see that the Magma 6 slot PCI expansion chassis is listed as approved by Digi. But has anyone had any success with it, heard of any problems with any chassis that Digi has not approved yet.
They have approved 7, 13, 4 & 2. Surely the 6 slot will be OK.
Why....cause Magma have got one on special for half price....Refurbished they call it. Magma assures me it will work with Pro Tools, if not send it back. Great I live in Australia.

Nick
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2001, 03:18 PM
AEW AEW is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sydney, NSW, Australia
Posts: 879
Default Re: MAGMA 6 Slot Chassis

Can anyone help here, please. I have actually ordered this chassis believing the sales rep from Magma, that it will work with PT. His comment is that it works like the 7 slot.


Nick
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2001, 09:29 PM
AINSLIE's Avatar
AINSLIE AINSLIE is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Nashville
Posts: 716
Default Re: MAGMA 6 Slot Chassis

I have used the 6 slot for 6 months or so now without problem. Both with a TiBook and a G4/450. Mix3 and 2 x SCII's. Magma says the same drivers and essential hardware as the 7 slot. I liked for the 4 drive bays. I also mounted an AIT drive in it.

Hope that helps. Ainslie
__________________
http://www.ainsliegrosser.com/
MacBook Pro 2019 64GB OSX 10.15.7, HDX, Sonnet Chassis, PT Ultimate 2020.9, S3, Dock.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2001, 05:46 AM
AEW AEW is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sydney, NSW, Australia
Posts: 879
Default Re: MAGMA 6 Slot Chassis

Thanks Ainslie.
Have you the hards drive install in it and if so how many.

Nick
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: older 7 slot PCI Magma chassis JW1970 Buy & Sell 0 12-02-2012 09:38 AM
will cards from 7 slot magma/digi chassis work with 12 slot? digidesigner Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-02-2008 05:17 PM
G5 with 4 slot Magma Chassis CraigLearmont Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-02-2004 10:49 PM
Slot Order for PTHD5.3.1 + AV Option 5.3.1 + Magma Chassis 13-Slot + PowerMac G4 AGP Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-27-2002 12:39 PM
audiovision with a magma 7 slot chassis? ron meza Post - Surround - Video 3 03-17-2000 12:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com