Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2013, 06:07 AM
Mark Lemieux Mark Lemieux is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Sherbrooke,Canada
Posts: 1
Default Need Help !! Eleven Rack/PT11

hi guys, I have this weird behavior from PT11 (evaluation version if it's somewhat different). I see the 11R display in the upper left but I can't access
the graphical display to edit the patches from the computer (the logo is there but kinda greyed out. Also where the tuner is supposed to be there's a padlock instead.

None of this is happening with PT10....any Ideas ?
Attached Images
File Type: png 11R problem.png (21.2 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2013, 06:45 AM
boomsounddesign's Avatar
boomsounddesign boomsounddesign is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Curitiba, Brasil
Posts: 89
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

The 11R GUI hasn't been ported to ProTools 11 yet. That is a known issue.
__________________
My Gear
Mac Pro (mid 2011) - 2x 2.8GHz Quad-Core Xeon, 16GB RAM, ProTools HD Native, UAD Quad.
HD IO 16x16 + Lynx Aurora 16
Solid State Logic Matrix
B&W 800 series + Yamaha HSM80s

Mojave Audio, Royer, Neumann, Audix, Yamaha, AKG and Shure mics. Focusrite ISA828, SSL Alpha VHD, UA LA610-mkii, M-Audio OctoPre, Avid Eleven Rack

Canare and Mogami cabling.

http://www.boomsounddesign.com
Reply With Quote
  #3  
Old 07-05-2013, 02:43 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,765
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

Quote:
Originally Posted by Mark Lemieux View Post
hi guys, I have this weird behavior from PT11 (evaluation version if it's somewhat different). I see the 11R display in the upper left but I can't access
the graphical display to edit the patches from the computer (the logo is there but kinda greyed out. Also where the tuner is supposed to be there's a padlock instead.

None of this is happening with PT10....any Ideas ?
As mentioned, the on-screen editor is not currently available for Pro Tools 11.
http://avid.force.com/pkb/articles/c...m-Requirements

The tuner button has been replaced by the lock tempo button that was in the on-screen editor, I don't know why.
__________________
Brian

Windows 10 Pro 64 Bit

Pro Tools 2021
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2013, 04:51 PM
gtrm8kr gtrm8kr is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: USA
Posts: 101
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

I can't find an ETA on this fix. Anyone know more about it? Seems odd that Eleven is ported already but the 11R GUI isn't. The new driver is cool and all, but dang! Hopefully it's because they're working out the kinks on the standalone editor and IR functionality...
__________________
PT 12.3 on Win 8.1 Pro, i7-3930k, Sabertooth x79, 16GB G.Skill 2133, Lynx Hilo, Eleven Rack, a "few" guitars...
Reply With Quote
  #5  
Old 07-07-2013, 05:09 PM
guitardom guitardom is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,799
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

Quote:
Originally Posted by gtrm8kr View Post
I can't find an ETA on this fix. Anyone know more about it? Seems odd that Eleven is ported already but the 11R GUI isn't. The new driver is cool and all, but dang! Hopefully it's because they're working out the kinks on the standalone editor and IR functionality...
They never have and never will give out "ETA" type information.
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 9900k
Win 10
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2013, 05:41 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,738
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

Quote:
Originally Posted by gtrm8kr View Post
I can't find an ETA on this fix. Anyone know more about it? Seems odd that Eleven is ported already but the 11R GUI isn't. The new driver is cool and all, but dang! Hopefully it's because they're working out the kinks on the standalone editor and IR functionality...
As stated by Dom - no eta but we r hoping for a smoking GUI - release - including standalone
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-08-2013, 12:47 PM
Pie Hole Sound Pie Hole Sound is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 66
Default Re: Need Help !! Eleven Rack/PT11

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
As stated by Dom - no eta but we r hoping for a smoking GUI - release - including standalone
Has there ever been any word about a standalone GUI for 11R from Avid or this just a hope from 11R users? A standalone would be awesome!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack doesn't output sound from PT11/Mac mtt78 Eleven Rack 18 05-19-2020 11:37 AM
Eleven Rack GUI in PT11 SeattleHD Eleven Rack 58 01-27-2014 11:05 PM
PT11 & Eleven Rack PT8716 Eleven Rack 14 06-30-2013 04:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com