Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2006, 08:42 PM
Surth Surth is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Virginia
Posts: 4
Default C24 Ethernet port quit.. please help!

My C24 ethernet connection suddenly stopped working today. I get no status lights at all next to the ethernet port (on C24) when connected to the G5s ethernet port (I don't think it's the computer or cat5 as other devices will still work from the G5 port). I assume that this means that something must have gone wrong with the ethernet card in the C24 (the board still powers up fine.. just won't go online). I tried cleaning the jack w/ compressed air & moving the connector around in the RJ45 port/reset the C24 ethernet in the utility menu... nothing.
If anyone can offer advice or has had a similar problem I'd greatly appreciate any suggestions.

Thanks in advance!
(BTW, running HD3/7.1 on dual 2.0 G5)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2006, 04:34 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,479
Default Re: C24 Ethernet port quit.. please help!

Hi,

You're probably beyond our help you have no light on your ethernet output and you have reset the c24!!

There's a slight chance that its a connection inside come loose, if you're up for it, you could have a go at taking the power supply off the back and checking all the contacts etc and just generally having a look around inside!! but it does sound like your ethernet board has gone west

Have you tried anothet computer into it? a laptop maybe just to see if there's a signal detected by the lappy!!

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ethernet port 2 Frank Kruse Artist Series 23 11-05-2017 02:43 PM
Is there a way of checking the Ethernet port is working? curvemusic Artist Series 0 02-26-2014 11:02 PM
Artist Control v2 -PC with 1 ethernet port Swurveman Artist Series 2 05-07-2012 02:22 PM
MC Control Ethernet port issue RuffinMedia Artist Series 2 02-03-2011 04:44 PM
Ethernet port/hub/switcher question. James Lugo Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-06-2009 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com