Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2013, 10:56 AM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default Midi lights on the Digi 002 rack not on

After success at one point recording midi using my ensoniq keyboard, digi 002 and protools 9, i spent 5 hours unable to get the Mac OSX9.4 to recognize the 002 in the input devices box or in the Midi window. Tried scanning to no avail. I then saw that the midi lights on the front of my Digi 002 rack weren't on.
Should they be lit when the keyboard is correctly connected? The computer recognized the Digi 002 as a playback engine and I can record audio, but it is grayed out in the midi window. Sorry to continue posting, but I've spent many hours trying to figure this out.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2013, 12:50 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,805
Default Re: Midi lights on the Digi 002 rack not on

Quote:
Originally Posted by wfenlon View Post
After success at one point recording midi using my ensoniq keyboard, digi 002 and protools 9, i spent 5 hours unable to get the Mac OSX9.4 to recognize the 002 in the input devices box or in the Midi window. Tried scanning to no avail. I then saw that the midi lights on the front of my Digi 002 rack weren't on.
Should they be lit when the keyboard is correctly connected? The computer recognized the Digi 002 as a playback engine and I can record audio, but it is grayed out in the midi window. Sorry to continue posting, but I've spent many hours trying to figure this out.
I don't think it will work with os9.x
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
digi 003 rack sync lights KV626 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-02-2014 07:19 AM
My Ground Control lights aren't syncing to my Eleven Rack Dr Git Eleven Rack 6 05-30-2013 01:45 PM
Digi 002 Rack - Unresponsive, lights flash. HELP!! kevinpople 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-11-2012 06:10 AM
just bought digi 003 rack and lights flickered when powering Hardnox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-30-2007 07:33 AM
003 Rack lights blink but no sound jugtar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-04-2007 08:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com