Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2010, 06:03 PM
Little JK Sound Little JK Sound is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Provo Ut
Posts: 10
Default FWX Venue Track Count???

32 tracks from Venue with FWX option???
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2010, 06:21 PM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,205
Default Re: FWX Venue Track Count???

That would be sweet!!!!
__________________
2009 Mac Pro - Dual X5650 Xeon 6-core 2.66Ghz procs, 48GB of Ram, SATA 3 and USB 3.0 PCIe cards. R9 280X video card. macOS Sierra. Harrison Mixbus 32C, Studio One 3, Reaper, and pro tools 12 when I have to.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Max track count? Dax Productions Pro Tools 10 23 06-24-2016 10:20 PM
PT 8 HD-5 Max track count? djkrayz Post - Surround - Video 1 10-30-2009 10:53 AM
HD3 and track count tom devilution Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-16-2007 08:17 AM
What's your track count in 96k on 002? pedrohead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-02-2004 10:14 PM
Track count: G4 PCI vs. G4 AGP uno1234 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-08-2001 01:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com