Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2001, 11:54 PM
Guest
 
Posts: n/a
Default Auto Save Bug?

I have PT 5:1 and have been having problems with Auto Save. In Preferences, I have Auto Save set to: keep the last 10 every 5min. Some sessions, if I have a crash, I open the session file backups folder and notice that it has stopped backing up, sometimes for hours before the crash. Once I reboot and open the session, it then starts it's backing up from that point in time.
I am wondering if any one else has had this problem or are aware of a bug.
P.S.I am not used to forever save, save, save, as I am an "ex" Fairlight user. [img]images/icons/confused.gif[/img] null
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto save bug sw rec Pro Tools 10 4 12-04-2013 10:59 AM
(-50) ERROR on Save / Auto Save oldrake macOS 1 10-14-2013 03:30 PM
Auto Save ? ian Bourgal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-01-2009 08:59 PM
auto save jmallen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-16-2005 06:26 PM
Auto Save: what say you? Mr T 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 12-30-2001 06:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com