Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2007, 11:03 AM
dtsymxfan dtsymxfan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 9
Default problem with ezdrummer

When i record or play back something i recorded the metronome AND the drums i inserted from ezdrummer go crazy. Someone gave me advice to solve the metronome which i will try but the drums are out of whack and speed up and slow down too. Do you think it's my computer? I have a dell that's fairly new. Any help?!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2007, 08:24 PM
steve at Your Heaven steve at Your Heaven is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 657
Default Re: problem with ezdrummer

I'm guessing you are using Protools LE; if so, use the JUMP button below to post to (and look in) the correct forum (different hardware and software than this TDM forum).

If you mean that recorded audio is wavering in speed, that is very unusual. I have no experience with ezdrummer, but in general know that you should check that the version of the plugin is compatible with the version of Protools you are using.
__________________
steve
Your Heaven
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2007, 01:12 PM
MDog MDog is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 526
Default Re: problem with ezdrummer

If you're using a Duo Core machine, you'll have to apply the multiple CPU patch for WinXP. If you don't, Pro Tools can act exactly like you're describing.
__________________
My best friend is a pitbull.

http://www.badrap.org
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with ezdrummer djkiller 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 12-29-2009 10:47 AM
EZDrummer loop problem rofa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-22-2009 10:02 AM
Problem with EZDrummer Midi tracks Artfuldodger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 03-31-2009 01:08 PM
Amplitube/EZDrummer/MIDI Problem. Rick540 Pro Tools M-Powered (Win) 3 12-02-2008 09:08 AM
Problem when playing back EZDrummer rythms. Medianisse Virtual Instruments 6 10-02-2008 04:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com