Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2019, 05:43 AM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default Pro tools control question

I'm still running 18.xxx last version. I've been seeing and hearing about all kinds of bugs with the new eucon software; have the issues been resolved ? Until I know for certain I'm in no hurry to download it update my iPad or the app or even protools for that matter.
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2019, 02:06 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 690
Default Re: Pro tools control question

I just update EuControl here yesterday seems a lot more stable sync-wise than the last version. Run it for 6+ hours yesterday without issues.
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.#, Cubase 9.5, Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2019, 03:04 PM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default Re: Pro tools control question

Are you seeing any bugs in protools like plugins closing by themselves etc...

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
  #4  
Old 06-15-2019, 03:24 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,920
Default Re: Pro tools control question

Quote:
Originally Posted by Cryos View Post
Are you seeing any bugs in protools like plugins closing by themselves etc...
Not a bug. A Eucontrol setting. Change the setting and the behaviour will change.
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD Omni • Mac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6 • RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #5  
Old 06-15-2019, 04:31 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 690
Default Re: Pro tools control question

Quote:
Originally Posted by Cryos View Post
Are you seeing any bugs in protools like plugins closing by themselves etc...

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
I haven't seen this happen, and don't recall ever seeing that one at least not since 2018.# and didn't see that in PT10 either, but then I didnt use EuControl with PT10.

further to that 2019.5 seems rock solid the only major difference is CPU usage seems a lot higher, and if I have my MBP connected to the internet I get usually get a prompt about removing possible problem plugins (can't remember the error number) in the previous ver the prompt was about increasing Buffer Size (6101). The problem goes when the net is switched off.

if you are able and have the time backup you system and give it a try 20219.5 that is.
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.#, Cubase 9.5, Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————

Last edited by xrekcor; 06-15-2019 at 04:48 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-15-2019, 05:21 PM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default Re: Pro tools control question

I may do that . I just have make sure I can revert my iPad back to an earlier version of the pro tools control app.

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
  #7  
Old 06-15-2019, 05:23 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 690
Default Re: Pro tools control question

Quote:
Originally Posted by Cryos View Post
I may do that . I just have make sure I can revert my iPad back to an earlier version of the pro tools control app.

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
backup your iPad too then you can restore from backup
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.#, Cubase 9.5, Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #8  
Old 06-15-2019, 05:24 PM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default Re: Pro tools control question

Good call .

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Control App-simple, silly question VRW ProControl, Control|24, Command|8 0 12-19-2017 03:49 AM
Faderport & Pro Tools Question, can't control right pan knob... DrFord Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-16-2017 07:14 AM
Pro Tools Control iPad question SomeOtherGuy Pro Tools 12 0 12-05-2016 11:20 AM
Pro Tools Control for iPad question SomeOtherGuy Pro Tools 12 1 02-27-2016 06:02 AM
A Digital Desk, Machine Control and Pro Tools 6.4 question. Any advice please. Tonetony Post - Surround - Video 0 05-18-2009 09:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com