Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-03-2015, 08:18 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,664
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

www.groove3.com


Just click right there and see my friend
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-03-2015, 08:18 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,743
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

http://www.groove3.com/str/
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #13  
Old 01-03-2015, 08:22 AM
Michael Zull Michael Zull is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Phoenix
Posts: 249
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

Quote:
Originally Posted by Terry Wetzel View Post
Another thing that seems to have changed in my version 9.0.6 is the elastic audio quantization. Before I would select ticks,(or samples), either would work, and an algorithm from the list, then click on Event, Quantize and the selected region would snap to grid. Now sometimes it does and sometimes it doesn't ???
IIRC I had this problem occasionally in PT9 as well. Try to trim down the selection and try to quantize again. So you could select the whole region with the grabber (I don't know if I'll ever stop calling "clips" "regions") and then hold shift and trim the edges with the selector.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-03-2015, 03:01 PM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

albee and YYR123. Meaning no disrespect but that is the most F--ked up website I've ever seen! Do they want my money or not? I'll try Sweetwater. They sell Groove3 and the purchase will be less taxing on my nerves! I sincerely hope you guys didn't send this ol' boy on a snipe hunt and if you did I hope you had a good laugh!
Reply With Quote
  #15  
Old 01-03-2015, 04:17 PM
SpinningDisk's Avatar
SpinningDisk SpinningDisk is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: USA
Posts: 1,474
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

No they didn't. albee1952 and YYR123 are good
people who know a lot.

__________________
PT 11, PT LE 6.0, DIGI 001, DIGI 003, 27" Late 2012 Intel iMac, Blue and White G3, Reason 7, Celemony, Waves, A.I.R., Softube, XLN Audio, IKmultimedia, Massey
Alesis Masterlink, Alesis Adat LX20,
, Yamaha Motif ES8, Sure SM58, Sure KSM27, Byerdynamic MC 834 N, Event Project Studio 6, Pod Line 6, Focusrite Trakmaster Pro DI, Glyph Drives, Lexicon,
Fender Strats, Ibanez Acoustic, Ibanez Bass, Ibanez Electric.

http://www.johnackermusic.com/
protools@verizon.net

Live and Let Live
Reply With Quote
  #16  
Old 01-03-2015, 08:34 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,743
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

I based it on a friend's recommendation. He paid for a year's access and called me several times to rave about how much he was learning Youtube is still a tremendous source of help(and its free)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #17  
Old 01-03-2015, 08:54 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,664
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

Snipe....Hahahh

Groove3 is a great site, so many selections.....

Now speaking to their user interface and ease of use/registration- well I never found that site confusing

Add to cart / checkout with PayPal

No snipery here


I bought the beat detective explained video worth every bit of that $15
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-04-2015, 05:46 AM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

Hey guys! I didn't say that anyone on the duc is less than good people! I have a good amount of respect for all you guys so lets put that aside! I found the groove 3 site very frustrating for the following reasons. 1). First. they ask for USER NAME. MY name is Terry Wetzel so that's what I entered. The response was. Too many letters in the user name! Then they ask for my password. Now, how can I have a password if I've never been to the site before? So I figure, what the hell and entered a password. It was not accepted! (I know about "Forgot Your password" but why should I have to wait for an e mail response before they accept my money)? This was after I plodded through all the other redundant entry boxes! My point is do they want my money or not! You all know that I'm not computer literate but I'm trying to learn. The groove3 website to me is illogical as are a good many others! I was taking the advice given here in good faith. Forgive me if I was just a little paranoid when I made the snipe hunt remark but at that point I felt like a total fool! This is not the first site that has confounded me with idiotic questions that to me are analogous to 2+2 = 5! If I ruffled any ones feathers, my apologies!
Reply With Quote
  #19  
Old 01-04-2015, 05:51 AM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

Thanks YYR123. It's so nice to bring a little humor in to peoples lives!
Reply With Quote
  #20  
Old 01-04-2015, 05:53 AM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default Re: Tempo,tempo,tempo!

Thanks albee! I'm sure your advice was given in good faith and I appreciate it!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I match tempo of rex2 loop to master tempo siuberto Socarras 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-27-2010 11:23 AM
Need to Change tempo but without changing existing midi data tempo? Einsteinwannabe Pro Tools M-Powered (Mac) 2 09-18-2010 06:58 AM
Tap tempo and involuntary time shifting with tempo changing Skiroy Pro Tools M-Powered (Win) 3 08-26-2010 10:00 AM
Pro tools tempo wont match keyboard tempo via midi Killah Kane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-18-2010 01:55 PM
Ramping a Tempo Change (interpolation or discrete tempo points) edgarbc1 Tips & Tricks 3 02-18-2009 12:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com