Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-06-2012, 02:49 AM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default FS: ReVox PR99, 360 Systems Instant Replay

Sold
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why the Digi tec support don't replay People ? karafa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 04-19-2010 02:03 PM
replay james tebb VENUE Live Sound Systems 0 04-16-2009 03:14 AM
Lagged Replay + H/W Buffer Problem Amstrad_Attack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-05-2006 06:34 PM
H/W Buffer Problem + Lagged replay Amstrad_Attack Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-05-2006 08:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com