Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2011, 08:42 AM
Oske7 Oske7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Athens, Ohio
Posts: 2
Default Yellow Structure plugin

Since I updated my system to snow leopard, structure keeps showing up in an odd yellow color, and it wont load any instruments. I read that updating the plugin fixes the problem, but where would I go to update it? and is the update free?

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yellow Structure BorleyB Virtual Instruments 15 02-24-2014 05:23 AM
Structure LE - Yellow Version byxx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-23-2013 09:41 PM
Yellow Structure Free - PT 10.3 grafic Virtual Instruments 7 12-08-2012 06:29 PM
Hybrid & Structure are YELLOW in PT9 spearson8 macOS 3 04-26-2011 08:36 PM
Structure Free has frozen and gone yellow! Help chimp3000 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-23-2010 03:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com