Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-26-2011, 07:10 AM
spearson8 spearson8 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York, NY - USA
Posts: 78
Default Hybrid & Structure are YELLOW in PT9

I have the Music Prod Toolkit 2.

After uninstalling PT, deleting prefs, repairing disk permissions and being positive that I have the latest MPT2 download...I still have a yellow GUI for Hybrid and Strike.

I found this thread but still no answers.

http://avid.custkb.com/avid/app/self...&Hilite=yellow

Anyone?
__________________
ProTools 10 / Digi003 Control Surface / MacPro 8-Core (2, 3GHz Quad Intel Xeon) / 13GB RAM / Snow Leopard / Reason 5 & Record / Superior Drummer
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2011, 07:32 AM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,205
Default Re: Hybrid & Structure are YELLOW in PT9

http://avid.custkb.com/avid/app/self...871&NewLang=en

Try that page.
__________________
2009 Mac Pro - Dual X5650 Xeon 6-core 2.66Ghz procs, 48GB of Ram, SATA 3 and USB 3.0 PCIe cards. R9 280X video card. macOS Sierra. Harrison Mixbus 32C, Studio One 3, Reaper, and pro tools 12 when I have to.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-26-2011, 08:04 PM
spearson8 spearson8 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York, NY - USA
Posts: 78
Default Re: Hybrid & Structure are YELLOW in PT9

Those updates are for PT8. I'm running 9.

Should I still try them?

Guess it couldn't hurt, right?
__________________
ProTools 10 / Digi003 Control Surface / MacPro 8-Core (2, 3GHz Quad Intel Xeon) / 13GB RAM / Snow Leopard / Reason 5 & Record / Superior Drummer
Reply With Quote
  #4  
Old 04-26-2011, 08:36 PM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,205
Default

As far as I know the rtas engine is unchanged from pt8le to pt9. So if it works for 8 it should work in 9. And those updates have more to do with snow leopard compatibility, which is required for pt9. So those kind of are more for pt9 than pt8le. At least in my opinion.

And I had to install those updates to get mine looking right.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
2009 Mac Pro - Dual X5650 Xeon 6-core 2.66Ghz procs, 48GB of Ram, SATA 3 and USB 3.0 PCIe cards. R9 280X video card. macOS Sierra. Harrison Mixbus 32C, Studio One 3, Reaper, and pro tools 12 when I have to.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yellow Structure BorleyB Virtual Instruments 15 02-24-2014 05:23 AM
Structure LE - Yellow Version byxx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-23-2013 09:41 PM
Yellow Structure plugin Oske7 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 06-04-2011 08:42 AM
Hybrid Yellow Screen crazyjazzdrummer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-22-2009 04:27 AM
Hybrid - looking very YELLOW in colour ! dunkman Virtual Instruments 6 01-03-2008 09:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com