Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2008, 02:56 PM
rosindabow rosindabow is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: West coast of the US
Posts: 88
Default Control 24 & HD3_Mac_Won't come Online

Hi. We've been running HD3 on an older Mac G4 and Pro Tools 6 with a Control 24. We just upgraded the computer to a new PowerMac 3.2 Quad core and upgraded the HD cards to PCIe. The computer recognizes the new cards and Pro Tools but I cannot get the Control 24 to come on line. Do we have to change anything in the Control 24 to be compatible with the new system? Is there a clearly written trouble shooting guide available to get us reconnected and working? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2008, 03:12 PM
mix109 mix109 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Athens/Greece
Posts: 618
Default Re: Control 24 & HD3_Mac_Won't come Online

Hi rosindabow
Did you check both ethernet ports on the MacPro,and none of them is working?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2008, 01:33 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Re: Control 24 & HD3_Mac_Won't come Online

Did you select the Control 24 under the controllers option? That establishes the ethernet connection.
__________________
Armando
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get Control 24 online, tried everything Cordova Sound ICON & C|24 5 11-20-2012 03:23 AM
Control Surface For Protools 10 Mackie Pro Control or Avid Artist Control lberrios1962 Pro Tools 10 18 05-26-2012 01:51 AM
I cant buy it online !! jeam25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-10-2008 02:18 PM
Control 24 won't stay online b3player ICON & C|24 1 05-21-2007 11:11 PM
online digistudio is the only reason pt 5.2 exists?and no pt le on digistudio(online) raape 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 11-11-2001 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com