Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2020, 09:53 PM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,643
Default Sapphire RX580 w/PT10

Won't boot computer with the Radeon RX580 with Mt. Lion. Any suggestions, thanks.
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RX580 + HDX on a Cheesgrater Macpro5.1 Stephen Webster Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 6 03-28-2020 04:42 PM
Help! Those using HDX,old MacPro,RX580 brianjanthony Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 6 02-18-2020 02:24 PM
Focusrite Liquid Sapphire 56 into 002 rack paulsadler Third Party Interfaces 3 11-24-2013 01:37 PM
cant run 48Khz session prottols 10 with sapphire pro 40 Huwmorgan Windows 2 01-24-2012 05:57 PM
sapphire pro 40 wont run 48Khz with protools help please Huwmorgan Pro Tools 10 3 01-24-2012 03:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com