Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2001, 09:00 PM
anders anders is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 369
Default 5.1 and DA7 HUI emulation mode problems

I've been using my da7 as a control surface with no problem until i upgraded to 5.1. now the da7 gets midi info from PT(when i move onscreen faders the da7 faders move) however, PT is not getting fader info from the DA7. anyone having success with 5.1 and the DA7? anyone experiencing the same sit.

thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 Deck Emulation Mode Eric Seaberg Post - Surround - Video 2 04-05-2012 10:09 AM
Grid mode, shuffle mode, spot mode and slip mode. RogTaylor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2010 11:30 AM
Is anyone using MCU Pro in HUI emulation mode with PTLE 8.0.1? Wurzilla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-27-2009 03:36 PM
SPOT mode problems in OSX derF Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-18-2003 02:10 PM
grid mode problems dmaxj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-29-2003 10:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com