Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-23-2014, 04:14 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 921
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Actually I just checked the Avid store to see if this has been corrected. Now it looks like the "upgrade" option has been removed from the purchasing options.

Does this mean Amp Farm 3 will NOT be offered from the Avid store as an upgrade for Amp Farm 2 owners???
__________________
Armando
Reply With Quote
  #12  
Old 01-23-2014, 04:45 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Quote:
Originally Posted by Armando View Post
Actually I just checked the Avid store to see if this has been corrected. Now it looks like the "upgrade" option has been removed from the purchasing options.

Does this mean Amp Farm 3 will NOT be offered from the Avid store as an upgrade for Amp Farm 2 owners???
Not sure yet Armando.

I know John has been trying to get you help.

They removed the bad pricing for the upgrade so at least that part wouldn't confuse users but we're still waiting for further info.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-24-2014, 01:51 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 921
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Ok, thanks again Drew!
__________________
Armando
Reply With Quote
  #14  
Old 02-19-2014, 02:23 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 921
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Drew and or John,

I just visited the Avid store to see if anything has been done(adding an Amp Farm 2 to Amp Farm 3 upgrade). Nothing yet, although I tried "adding" Amp Farm 3 download to my shopping cart, which it added for the price of $595.00. I noticed there's also a box for a discount "Coupon Code".

Is there a way I can get a coupon code for this upgrade, since it seems like this could take a while? You can verify my Amp Farm 2 ownership(I assume via iLok.com or Avid/Digidesign registration.

In any case, I would appreciate it if you or someone could contact me about what I need to do at this point.

Thank you!!

Armando
941-993-5728
__________________
Armando
Reply With Quote
  #15  
Old 02-19-2014, 02:36 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

All I can tell you is to start a service ticket to see if you can get it resolved that way. Or just buy something else.

Both John and I tried to get something done for you but nothing happened. Sorry.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-19-2014, 02:46 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 921
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Thanks for trying Drew! Man, I sure miss Digidesign...
__________________
Armando
Reply With Quote
  #17  
Old 02-19-2014, 05:29 PM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,304
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Hi Armando, sorry this didn't get resolved. As Drew said we never got an answer on this, so at this point I'd suggest checking the buy and sell section here for a used amp farm 3 ilok asset.
__________________
- John

If a MIDI event triggers a sample of a tree falling and there's no one there to hear it, does it make a sound?
Reply With Quote
  #18  
Old 02-19-2014, 07:15 PM
Fidelis Fidelis is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sao Paulo - Brazil
Posts: 978
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Hi Armando! I do have one license to sell if you're interested. Send me a message on mosca @ me .com
__________________
http://www.ricardomosca.com

Intel Mac Pro 12 core 3.33 GHz, 20GB RAM, OSX 10.10.5, PT HDX, PT 12.8, SSL 4040G+, tons of outboard
Mac Book Pro 2.4Ghz Duo, 4GB RAM, OSX 10.10.5, PT Vanilla 12.8
Reply With Quote
  #19  
Old 02-20-2014, 12:26 AM
antonis's Avatar
antonis antonis is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: London, UK
Posts: 1,133
Default Re: Amp Farm 3 Upgrade pricing??

Hey Armando, I am in the same boat with you.

I have this Amp Farm HD license that is sitting doing nothing with my Pro Tools HD 8 rig.

If it is possible to update then Armando I will add a voice of support if at all necessary!

I am sure the moderators are one the case though! ; )

As a side note: Waves GTR TDM is pretty-pretty good, Eleven is nice. Amp Farm is different kettle of fish and I'd still like to use it as long as I can.
__________________
1. Mac Pro 5.1, 2.66GHz, Twelve Core, HDN, AVID MTRX, Sync HD, PTU 2018.10, OS X 10.12.6.
2. Mac Pro 5.1, 2.66GHz, Twelve Core, Yamaha Dante Accelerator, PTU 2018.10, OS X 10.12.6.
3. D-Command ES, 24-fader.
4. Eleven Rack.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why I'm NOT complaining about upgrade pricing WinTaper Pro Tools 11 53 04-10-2013 02:36 PM
HD3 > HDX Upgrade pricing?? MARVINBASS Pro Tools 10 9 10-21-2011 09:16 PM
HD upgrade pricing? cajonezzz Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 02-10-2007 01:51 PM
Unable to find info and pricing for additional mix farm bundle on your website. Chris Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-28-2001 10:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com