Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2015, 11:50 PM
stargazerbass stargazerbass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Italy
Posts: 12
Default warp marker doesn't show up!

Hi everybody,

I have a big problem within Pro Tools 11, basically when I use the elastic time feature I can't see the warp markers!
The function is working but the little "blue flag" isn't there, the lines from the analysis just get a little darker.
Anyone can help me with that?
Thank you!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2015, 12:29 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: warp marker doesn't show up!

Specs of your system and pro tools version
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2015, 12:42 AM
stargazerbass stargazerbass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Italy
Posts: 12
Default Re: warp marker doesn't show up!

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Specs of your system and pro tools version
thanks for the answer!

Mac Book Pro model 11,3 / 2.6 Ghz Intel core i7,/16 Gb ram / SSD SM0512F 500GB
OSX 10.9.5
Pro Tools 11.3 .0
Digidesign Digi 003 interface

ask for more if needed!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2015, 12:47 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: warp marker doesn't show up!

So did you just upgrade to 11.3 recently?

I'm assuming you came from 11.2.1 or 11.2.2 did you notice those issues in those lower versions?

Have you tried deleting preferences and restarting yet?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-14-2015, 12:57 AM
stargazerbass stargazerbass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Italy
Posts: 12
Default Re: warp marker doesn't show up!

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
So did you just upgrade to 11.3 recently?

I'm assuming you came from 11.2.1 or 11.2.2 did you notice those issues in those lower versions?

Have you tried deleting preferences and restarting yet?
Yes I noticed the issue in the 11.2.2 before it I didn't used the elastic feature.
I upgraded to 11.3 hoping to fix the problem but nothing changed!

I messed around with the preferences but I couldn't find a solution, what do you mean by "deleting preferences"?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-14-2015, 01:00 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: warp marker doesn't show up!

Search the user guitardom and in his signature is a link for a utility program that deletes prefs

If you have issues its a approved procedure by avid
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-14-2015, 01:08 AM
stargazerbass stargazerbass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Italy
Posts: 12
Default Re: warp marker doesn't show up!

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Search the user guitardom and in his signature is a link for a utility program that deletes prefs

If you have issues its a approved procedure by avid
mmmh looks like it's only a PC application!
Reply With Quote
  #8  
Old 01-14-2015, 01:10 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: warp marker doesn't show up!

I have one that's a Mac - version

Give me about 30min and I'll be home and can send you a link
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-14-2015, 01:14 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,596
Default Re: warp marker doesn't show up!

Manually

http://www.sweetwater.com/sweetcare/...s-preferences/
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-14-2015, 02:25 AM
stargazerbass stargazerbass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Italy
Posts: 12
Default Re: warp marker doesn't show up!

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
It was tricky but I'm done, but still the problem's there!
btw thank you very much for the help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does ELASTIC AUDIO always leave artifacts on every warp marker P,B,S Pro Tools 10 5 01-23-2013 11:15 AM
Easy way to add warp marker to region boundary? EricWillhelm Pro Tools 9 1 12-09-2010 06:25 AM
Warp Marker Problem shultzee13 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-07-2010 09:27 AM
Automatic warp marker placement without quantizing? FreqSabotage 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-15-2009 03:58 AM
unable to move warp marker Bart HLH Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-09-2008 08:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com