Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2003, 04:14 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,089
Default Qusetion about setting recording length time

If I set my recording tome, is that per track or per session. I believe it is per seeaion cos I get to have a lot of tracks at 5 mins with no problem. I guess I answered this question. Sorry.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2003, 04:49 PM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Qusetion about setting recording length time

If you set your record allocation to 10 minutes, you can record up to 10 minutes on as many tracks as you have enabled. Your song (session) can still be longer than 10 minutes, you just can't record for more than 10 minutes at a time.

Quote:
If I set my recording tome, is that per track or per session. I believe it is per seeaion cos I get to have a lot of tracks at 5 mins with no problem. I guess I answered this question. Sorry.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting of 'Edit Window Default Length' critictalk Tips & Tricks 1 07-30-2013 10:39 PM
Strike Edit Window Loop Length Setting Question JCWarrior Virtual Instruments 3 11-03-2007 01:31 PM
Loop length & meter setting in Strike's Style Edit bortraws Virtual Instruments 11 01-09-2007 01:18 PM
Setting tempo to match a hit or set length tlester Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-02-2006 03:56 PM
Setting up Session for feature-length Final Cot Pro project Ray Chung 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 06-28-2002 01:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com