Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2014, 02:44 PM
Nathan W. Nathan W. is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 508
Default Outputs Stop Working 11.2.1

I have a fully qualified mac system, I back graded to 10.9.4 OSX and I am still having a massive output problem, where on my Omni system the outputs totally stop working after playback or moving a region. They work at first then stop completely, you playback and there's no sound coming out into my Omni. When I click on the input button they suddenly start working again. AVID??? I cannot mix in 11HD right now, this does not happen in version 10.3.9. Wow Avid did something that made 11HD totally useless to me!
__________________
iMac 3.5 i7, 16 GB Ram
OSX 10.9.5 Mavericks
ProTools 10/11HD
HD Native Thunderbolt
Avid Omni 2.21 Firmware
SYNC HD 2.21 Firmware
AJA Gen 10 TriSync
Blackmagic UltraStudio Express 10.1.4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio tracks stop playing back/outputs disable rtcstudio macOS 395 07-15-2015 07:28 PM
Audio tracks stop playing back/outputs disabled in PT 9.0.6 mingojr macOS 0 08-12-2013 05:25 PM
has anyone seen random busses/outputs stop working Matt Chan Post - Surround - Video 90 04-12-2011 01:35 PM
How to stop PT sharing its outputs Karl Engel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-01-2006 02:11 PM
MBOX: can i stop feeding inputs into line outputs? Alexey Lukin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-17-2003 11:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com