Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 10-09-2020, 04:28 PM
lucas f. lucas f. is online now
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: paris
Posts: 20
Default Re: S1 knob always writing

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
I'm still trying to get you sorted.....
Thanks a lot Eddie..Pm me if you manage to put some sense in this ...

Envoyé de mon SM-G960F en utilisant Tapatalk
Reply With Quote
  #52  
Old 10-22-2020, 06:11 PM
robingshore robingshore is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Brooklyn, USA
Posts: 10
Default Re: S1 knob always writing

I'm also having this problem with the 5th knob on my S1. I've had this S1 since April, but did not start seeing the problem until now (worth noting that this S1 was actually a replacement for another faulty unit I had earlier which also had this same problem as well as the 50 second fader timeout issue). I contacted Avid support about getting this unit replaced and like lucas f, I was also told I would need to ship the faulty S1 back to avid before they can send a new one. I emailed them back asking if they could ship a replacement unit first, before I sent my current one back and even linked to Eddies post here where he says a new unit should be sent first, but they have not gotten back to me after nearly 2 weeks. Eddie (or anyone else from Avid), if you see this can you help me get things pushed through?
Reply With Quote
  #53  
Old 10-23-2020, 10:05 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,836
Default Re: S1 knob always writing

Quote:
Originally Posted by robingshore View Post
I'm also having this problem with the 5th knob on my S1. I've had this S1 since April, but did not start seeing the problem until now (worth noting that this S1 was actually a replacement for another faulty unit I had earlier which also had this same problem as well as the 50 second fader timeout issue). I contacted Avid support about getting this unit replaced and like lucas f, I was also told I would need to ship the faulty S1 back to avid before they can send a new one. I emailed them back asking if they could ship a replacement unit first, before I sent my current one back and even linked to Eddies post here where he says a new unit should be sent first, but they have not gotten back to me after nearly 2 weeks. Eddie (or anyone else from Avid), if you see this can you help me get things pushed through?
Can I get your case number please?

This is the current policy for S1 returns: S1 Returns/Warranty

Unfortunately, we had difficulty getting the faulty units back and had to readdress the policy. We do turn them around quickly and pay postage both ways.
Reply With Quote
  #54  
Old 10-26-2020, 10:20 AM
robingshore robingshore is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Brooklyn, USA
Posts: 10
Default Re: S1 knob always writing

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Can I get your case number please?

This is the current policy for S1 returns: S1 Returns/Warranty

Unfortunately, we had difficulty getting the faulty units back and had to readdress the policy. We do turn them around quickly and pay postage both ways.
Thanks for clarifying the return policy Eddie, customer care did finally get back to me so I'm all set for now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to trade my skinny knob 408 for a skinny knob 402 audiobee System 5 0 04-06-2016 12:02 PM
002R Volume knob=Control24 Volume knob?? Gothboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-07-2010 05:04 PM
writing to CD manyrains 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-30-2008 02:15 PM
Writing to cd? sethbrand Pro Tools M-Powered (Win) 1 03-18-2006 01:34 PM
Problem writing to CDR Jonah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 03-24-2002 03:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com