Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-28-2020, 04:37 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,196
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

Escalated your issue, but you should still create a support case (and posting the case number here won't hurt)
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #22  
Old 09-28-2020, 05:56 AM
mfefc mfefc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 117
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

Thank you so much, I did straight after your message, and the case number is: 04026741
__________________
Windows 7 Pro 64-bit
Intel Core i7-2600K @4.5GHz QUAD 8 MEG CACHE W/HT
LGA1155 Motherboard dual channel DDR3 TI firewire (Sandy Bridge)
Mushkin DDR3 16G RAM
Pro Tools HD Native 9.0.5
C24
Eleven Rack
Lynx Aurora, LTHD
UAD2 Quad Neve
-----------------------------------------------------------------
MacBook Pro
2.3GHz Quad-core Intel Core i7
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM
Pro Tools LE 8
Glyph Tech GT050Q
003 Rack
Mbox2 mini
Reply With Quote
  #23  
Old 09-28-2020, 05:57 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,196
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

no problem
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #24  
Old 10-01-2020, 03:51 AM
mfefc mfefc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 117
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

Update, still havent had a fix yet from avid about 12.5 which is supported on windows 10.
However one of the reasons im still pretty sure that me updating pro tools is going to have little affect is;

Remember i said i tried the 2020 pro tools ultimate trial but couldnt actually use it because i didnt have a digilink license?

Well it did install the latest 'ÁVID ICON C24 Ethernet support version 20.9.1.123 (7/09/2020)

So using that specific ethernet protocol in the ethernet properties still causes 9093 errors with playback impossible.
Uninstalling these protocols and keeping ethernet active and pro tools works again, perfectly.

Anybody have any other suggestions?
Does anyone think a seperate Ethernet PCIE card would help? Is it just the motherboard it doesnt like?
Cheers.
__________________
Windows 7 Pro 64-bit
Intel Core i7-2600K @4.5GHz QUAD 8 MEG CACHE W/HT
LGA1155 Motherboard dual channel DDR3 TI firewire (Sandy Bridge)
Mushkin DDR3 16G RAM
Pro Tools HD Native 9.0.5
C24
Eleven Rack
Lynx Aurora, LTHD
UAD2 Quad Neve
-----------------------------------------------------------------
MacBook Pro
2.3GHz Quad-core Intel Core i7
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM
Pro Tools LE 8
Glyph Tech GT050Q
003 Rack
Mbox2 mini
Reply With Quote
  #25  
Old 10-04-2020, 03:03 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,765
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

Quote:
Originally Posted by mfefc View Post
Update, still havent had a fix yet from avid about 12.5 which is supported on windows 10.
However one of the reasons im still pretty sure that me updating pro tools is going to have little affect is;

Remember i said i tried the 2020 pro tools ultimate trial but couldnt actually use it because i didnt have a digilink license?

Well it did install the latest 'ÁVID ICON C24 Ethernet support version 20.9.1.123 (7/09/2020)

So using that specific ethernet protocol in the ethernet properties still causes 9093 errors with playback impossible.
Uninstalling these protocols and keeping ethernet active and pro tools works again, perfectly.

Anybody have any other suggestions?
Does anyone think a seperate Ethernet PCIE card would help? Is it just the motherboard it doesnt like?
Cheers.
Hi,

I've just checked and it's already been fixed on September 28. Can you check now?

Thanks,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #26  
Old 10-05-2020, 12:09 AM
mfefc mfefc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 117
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
Hi,

I've just checked and it's already been fixed on September 28. Can you check now?

Thanks,
Tope
Hi, no its not. All my pro tools 12 downloads have now been removed from my Pro Tools Ultimate dropdown box. So i need them back please.

My original request was for a PTHD 12.5 download link which i should have access too but never had the download link for. Thats still missing and thats the version i need.
Looking in the downloads center the earliest it shows are 12.6

Cheers.
__________________
Windows 7 Pro 64-bit
Intel Core i7-2600K @4.5GHz QUAD 8 MEG CACHE W/HT
LGA1155 Motherboard dual channel DDR3 TI firewire (Sandy Bridge)
Mushkin DDR3 16G RAM
Pro Tools HD Native 9.0.5
C24
Eleven Rack
Lynx Aurora, LTHD
UAD2 Quad Neve
-----------------------------------------------------------------
MacBook Pro
2.3GHz Quad-core Intel Core i7
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM
Pro Tools LE 8
Glyph Tech GT050Q
003 Rack
Mbox2 mini
Reply With Quote
  #27  
Old 10-07-2020, 02:33 AM
mfefc mfefc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 117
Default Re: C24 but Ethernet enabled causes instant 9093 PT12.4

So supported PT 12.5 on windows 10 made absolutely no difference. Same error.
Really glad right now i didnt spend $1,900 US on the latest pro tools and $300 US on a digi link license, i would have been well pissed.

So now that Pro Tools compatibility is finally ruled out, any other suggestions?
Would an additional PCIe Ethernet card be worth the expense to try?
__________________
Windows 7 Pro 64-bit
Intel Core i7-2600K @4.5GHz QUAD 8 MEG CACHE W/HT
LGA1155 Motherboard dual channel DDR3 TI firewire (Sandy Bridge)
Mushkin DDR3 16G RAM
Pro Tools HD Native 9.0.5
C24
Eleven Rack
Lynx Aurora, LTHD
UAD2 Quad Neve
-----------------------------------------------------------------
MacBook Pro
2.3GHz Quad-core Intel Core i7
8GB 1333MHz DDR3 SDRAM
Pro Tools LE 8
Glyph Tech GT050Q
003 Rack
Mbox2 mini
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound from record enabled track when low latency monitoring is enabled ncsaxman Pro Tools 12 13 06-22-2019 01:35 AM
Garritan Instant Orchestra in PT12? MattyP89 AAX Plug-ins 3 03-28-2017 06:22 PM
PT12 instant crash after importing tracks Ray JB Post - Surround - Video 0 09-20-2015 08:59 PM
MBox LE 6.4 instant buffer error (-9129-9093) empty session kelstock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-25-2007 12:09 AM
PT/Autotune crash when ethernet is enabled (C24) ClickRec Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-16-2003 10:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com