Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 09-29-2017, 08:23 AM
Max.Starzeff Max.Starzeff is offline
Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Finland
Posts: 1
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

Quote:
Originally Posted by bjboulden View Post
Personally I think the ethical thing is stand by your “mistakes “
I couldn't agree more with you! It took me about half an hour to search for the "gift" that wasn't supposed to be there. I also tried to contact Avid about the issue but apparently they don't like to share their contact details with their customers as I couldn't find their email address anywhere. I had no idea dealing with Avid was this difficult until now. It's also strange that they haven't informed us about their mistake in a more official manner. Had I not visited this forum I wouldn't have known about their mistake... This sure doesn't make me want to upgrade to Pro Tools 12. Not a happy customer.
Reply With Quote
  #32  
Old 09-29-2017, 09:29 AM
panamajack's Avatar
panamajack panamajack is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Miniappleapolis
Posts: 710
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Well, I don't even see PT First in my account...........
Check again. The code is in your "My Account" page listing:

You copy the code, click and the Pro Sound Efects|First Library and you will re-direct. Enter your email, nom de plume and the code. An email will be sent to you with the link. Run through the "I am not a robot" photo quiz, and the download link will appear.

The FX are in a zip file that will take about ten minutes to download. There is a great creaking door in there...

Sorry to those of you that just wasted ten seconds you will never get back again.
Attached Images
File Type: jpg Pro_Sound_Effects.jpg (82.1 KB, 0 views)
__________________
PT10.3.10HD(Tyan s2932 [8core Shanghai 2.7GHZ] 32GB,Win7 SP1); PT10HD(Tyan s2892 w/10GB, Win7 SP1);PT8HD(Dell 690 quad Xeon 3.0, 8GB, Win7,192 I/O, 96 I/O);MacBook Pro: 11R, Apogee Element 46, Focusrite 8PreX PT HD 11.3.2; Mac Pro 3.47 Hex 32GB, OSX 10.12.6/L10.4.2;L9.1.8, 2.64TB; G5 D2.3 4GB, 10.4.11/L8; 12c MP 2.66/32GB PT12.4; Structure, GigaGS3, Kontakt 5, Garratin, Sibelius 8.7+, Finale26,EMU,Vegas Pro 16-10/; RME HDSP9652,MOTU 2408 MKIII/1224/308, FX,Kurz,L5s,Strat,ASAT,JB,Zon
Reply With Quote
  #33  
Old 09-29-2017, 11:36 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 489
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

Quote:
Originally Posted by panamajack View Post
Check again. The code is in your "My Account" page listing:

You copy the code, click and the Pro Sound Efects|First Library and you will re-direct. Enter your email, nom de plume and the code. An email will be sent to you with the link. Run through the "I am not a robot" photo quiz, and the download link will appear.

The FX are in a zip file that will take about ten minutes to download. There is a great creaking door in there...

Sorry to those of you that just wasted ten seconds you will never get back again.
Nope, not there. Can't complain much about a freebie, but I guarantee you many of us have spent a lot more than ten seconds searching for it.
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.12, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.8, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU LP32, Pro Tools 2019.10
Reply With Quote
  #34  
Old 09-29-2017, 03:07 PM
29CountsNY's Avatar
29CountsNY 29CountsNY is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 542
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
This is a very large processing job so if you don't see it yet... thanks for your patience.

When completed you'll see it listed as Pro Sound Effects® | First Library along with your other products.
Are the emails batched also?
I have received no correspondence from Avid with the code, but I have the library listed in My Avid Account.
__________________
www.montabonsound.com
www.29counts.com

Pro Tools HD 2019.6 | HD Native PCIe & HD Native Thunderbolt | Lynx Aurora 16 HD | HD I/O | Digi 192 | 2010 Mac Pro 12 Core 3.46ghz | macOS Mojave 10.14.4 | 48 gigs RAM | Tascam DM3200 | Crane Song Avocet II | Antelope Isochrone OCX | Universal Audio Quad & Duo | Waves Mercury + Studio Classics v10 & Abbey Road Collection
Pro Tools HD2 8.1.1 | 2 x PCIe Core Card | 2 x Digi 192 | 2009 Mac Pro Eight Core 2.26ghz
Reply With Quote
  #35  
Old 09-30-2017, 03:09 AM
DanielG141 DanielG141 is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Belfast
Posts: 4
Default Pro Sound Effects Not Showing In Master Account

Being a PT user, I got the e-mail about Avid teaming up with Pro Sound Effects to give 350 royalty-free sound effects to PT users. When I logged into my master account, the downloads weren't there. Does anyone know of how I would go about getting those downloads?

Kind regards,

Dan
Reply With Quote
  #36  
Old 09-30-2017, 07:05 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,062
Default Re: Pro Sound Effects Not Showing In Master Account

Hi Dan,
Is your Pro Tools Plan up to date and active?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.12 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #37  
Old 09-30-2017, 11:54 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 489
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

The download code showed up in my account today. It took four days, but as I said, can't complain much about a freebie.
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.12, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.8, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU LP32, Pro Tools 2019.10
Reply With Quote
  #38  
Old 09-30-2017, 04:31 PM
ghostwriter's Avatar
ghostwriter ghostwriter is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 746
Default Re: No "Pro Sound Effects" in my master account

Still nothing in my current HD account.
__________________
A few of of my favorite toys: Retro Instruments 176 (pair), BAE 10DC (pair), Distressor (pair), Manley Vari-Mu, Sta-Level, Zener, SSL FX G384, API 2500, LA2A, 1176, Bricasti, Massive Passive, Anamod ATS-1, Eventide H3500, TC 2290, Yamaha D5000, PCM 70, SPX90, Roland SDE 3000...
Reply With Quote
  #39  
Old 10-01-2017, 10:04 AM
DAWgEAR's Avatar
DAWgEAR DAWgEAR is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: California, USA
Posts: 332
Default Re: Missing the free "Pro Sound Effects" from my.avid.com

My plan is active. I received the initial email, and then the code showed up in my Avid account.

I redeemed the code at the Pro Sound Effects site on Saturday morning; the final step seems to be that I am to receive an email with a download link.

It has been over 24 hours and that has not yet arrived. I am hoping the delay is due to it currently being the weekend.

Has anyone else experienced a delay in receiving the final email after redeeming their code?
__________________
Pro Tools HD Native 2019.10 | HD Omni | iMac Pro: 10-Core 3.0 GHZ - 64 GB - 2 TB - Vega 56 | Sonnet Echo Express SE II for PT HD Native PCIe and UAD 2 Quad PCIe card | Pro Tools Dock
Reply With Quote
  #40  
Old 10-01-2017, 07:23 PM
DarkandKurious DarkandKurious is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Perth Australia
Posts: 71
Default Re: Missing the free "Pro Sound Effects" from my.avid.com

Still nothing after the initial email, but very keen to hear this library. Jeffro, is there an estimate to when the rollout will be complete, so we know if we have a genuine problem with our account?
__________________
MacBookPro15,3 i9 32GB Vega 20
macOS 10.14.5
Pro Tools 2019.5 Vanilla
Antelope Audio Zen Tour
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noob question: Free vs. not free effects tpann AAX Plug-ins 12 02-20-2013 02:59 PM
Where can I find free Loops and Sound Effects? John G 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-23-2004 11:40 AM
Recommend ROYALTY-FREE Sound Effects library? Brian Janko General Discussion 9 01-02-2004 08:28 PM
Free Sound Effects Site? EjA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-06-2003 09:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com