Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2008, 06:26 PM
ziggy1621 ziggy1621 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Default PT and Delta 1010LT

hello all.. I'm a new guy to the whole recording industry and hoping someone can help me out of a bind.

I've got a PC with a delta 1010LT and currently running the ProTools M Powered demo that came with it. I'm having trouble with playing back what I'm recording, the EQ is moving, but no sound coming out. Here is my setup:

-I've got a mic going into a Behringer mixer in the first channel.
-The Main Outs of the mixer are going into the "IN" 3-4 on the Delta.
-The outputs of the delta 3-4 are going back into a channel on the mixer (which I use the monitor outs for headphones).

The delta control panel registers both in/out 3-4 receiving signal fine and I can hear it in my headphones. Then I record with PT (which is using 3-4 for both input and output in its control panel) and it registers the receipt of the recording fine. But when I play back, the delta control panel is dancing as is the PT interface (telling me sound should be coming out) But there is no sound coming out of the delta and into the mixer/monitor. (this setup worked fine with Ableton live lite, but there was a ton of latency and ableton seemed difficult for a new guy)

I hope I have been clear.. thanks in advance for any assistance,
David
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to move to PC so I can use a Delta 1010LT jj5000 Pro Tools M-Powered (Win) 2 12-09-2009 06:42 AM
Delta 1010LT (M-Audio) - Reliable? dave holder Pro Tools M-Powered (Win) 3 02-06-2007 09:29 PM
Delta 1010LT and 10.4.6 jbmelby Pro Tools M-Powered (Mac) 0 04-23-2006 09:33 AM
Delta 1010LT Hardware Help NoGreatMan Pro Tools M-Powered (Win) 2 12-01-2005 03:07 PM
Delta 1010LT cable estregan Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-18-2005 09:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com