Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-07-2015, 09:37 PM
lengo lengo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Stanton CA
Posts: 1
Default mbox pro3 stops periodically

My computer is Dell, 26G of ram, I7. My Mbox pro 3 srops regularly anytime it wants, I have to restart the computer or turn off the Mbox then turn on again to make it sounds again. I need help from anyone to stop this very inconvinient situation. ( I have updated the lastest driver) Thank youi
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Pro with externel fx outboard JimmyM FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 3 12-22-2013 01:14 PM
Problem Mbox pro3 and Mac javisrodriguez FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 6 07-28-2013 02:49 AM
another (-6085) error Mac book pro and Mbox pro3 rugged163 macOS 6 03-08-2013 08:22 PM
Mbox Pro3, 8 DIRECT OUTPUTS???????? Clavioline 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 12-07-2012 01:08 PM
Mbox Pro3 PT9 - Hardware Inserts don't work!! Help! projectstudioLA Pro Tools 9 0 03-11-2011 09:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com