Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 12-24-2016, 08:51 AM
AlexLakis AlexLakis is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Annapolis, MD
Posts: 1,029
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

Quote:
Originally Posted by jaminjamesp View Post
I don't have the time nor energy to learn a new program like I know Pro Tools.
You'd be surprised what you're capable of.
Reply With Quote
  #22  
Old 12-24-2016, 10:08 AM
zion zion is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Washington DC
Posts: 878
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

Quote:
Originally Posted by AlexLakis View Post
You'd be surprised what you're capable of.
This is true! Once you get the basic concept's using a DAW and recording it's not hard as you thing to move to something else. Actually I'm getting things done a lot faster and my creative juices are not interrupted by error codes here and there. Not to mention not having to pay ongoing subscription prices for absolutely nothing. It's nice to still get frequent free upgrades with new features and bug fixes. Life has gotten a lot better over here! It's also nice to be excited again with new releases. I still have high hopes for Pro Tools but it seems a long way off before they will be able to reach my expectations. I still use Pro Tools 12.4 when needed to transfer files but other than that it's sitting on the shelf until they can catch up.
__________________
Pro Tools 12.5.2 HD | Studio One 3 Pro | Apollo 8 Quad BF TB2 | (2X) UAD Octo Sat TB2 | UAD Quad Sat TB2 | Mac Pro 2014 3.5GHZ Hex D500 1TB SSD | 32GB Ram | MacOS Sierra 10.12.6 | OWC ThunderBay 4 TB 2 | Drive's Samsung EVO 840 + Crucial M4 SSD | Plugins | UAD, Waves, Softube, Nugen, Fabfilter, SSL, Lexicon, Eastwest, NI KOMP 9 ULT, PSP, IKMulti, Slate Digital etc. | Channel Strips UA 6176 | AKAI Pro Adv 61 | PreSonus Fader Port
Reply With Quote
  #23  
Old 01-24-2017, 01:47 AM
Electronic1982 Electronic1982 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: XXX
Posts: 222
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

Allow us to control any plugin parameter with our MIDI controllers. Yes. 100%
__________________
224 Plugins FOR SALE!
http://duc.avid.com/showthread.php?p...61#post2352061

Custom-Organize-plugins-menu-into-folders-sub-folders:
http://protools.ideascale.com/a/dtd/...rs/220528-3779
Reply With Quote
  #24  
Old 01-24-2017, 02:11 AM
podusa podusa is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 31
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

Midimidimidimidimidi!
Reply With Quote
  #25  
Old 01-24-2017, 02:36 AM
Seafoam_Green's Avatar
Seafoam_Green Seafoam_Green is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bali - Indonesia
Posts: 771
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

+1,000,000 midimidimidimidimidimidimidimidimidimidimidimidimidimidi.., and fix the 9173 errors and unwarranted CPU spikes
__________________
Pro Tools 12.7.1 Native * Slate Raven MTi-1 Version 3.3.0 * AVID MBox3 Pro * OSX Yosemite 10.10.5 * MAC PRO (late 2013) * 3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5 * 64 GB Ram 1866 MHz DDR * AMD FirePro D300 2048Mb * Lacie LBD 1TB Thunderbolt 2 PCiE * Blackmagic Multidock Thunderbolt2 * Samsung SSD's 850 Pro * WD Black HDD's
Reply With Quote
  #26  
Old 01-24-2017, 04:10 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,714
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

I want ARA! http://www.celemony.com/en/service1/...y/technologies
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 8GB RAM
ProTools 12.8.1
MacOS 10.12.3
MOTU 4pre
MOTU 8pre USB
Axiom Pro 25
Reply With Quote
  #27  
Old 01-24-2017, 06:03 AM
KimSira KimSira is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Australia
Posts: 124
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

MIDI
Reply With Quote
  #28  
Old 01-24-2017, 06:09 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,212
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

Avid is very aware that MIDI is at the top of the list for many Pro Tools users.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools 12.4~HDX~HDN
Studio One 3.3~DP9
HD Omni~192 I/O
MOTU 24 I/O
Windows 10
Intel Hexcore i7, SSD
Gigabyte GA-X79-UD3
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #29  
Old 01-24-2017, 10:48 AM
propower propower is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Redmond, WA
Posts: 2,185
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

ARA - ARA - ARA - ARA
Much better comping methods
Alternate arrangements in the same session
FX chains
__________________
2017 27" iMac 3.8GHz i5, 1TB SSD, MC Mix+Control
Logic ProX, Studio One V3, PT12.8 Orion Studio 2017, Zen Tour, Dangerous Source
Musician: http://www.ivanlee.net/
Design Engineer: http://www.propowerinc.com/resume.html
Reply With Quote
  #30  
Old 01-24-2017, 11:05 AM
Pedro perez Pedro perez is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Escondido Ca
Posts: 283
Default Re: Pro tools 12.8 or 12.9 . . .

I personally have no more expectations with midi in pro tools,I applaud those who still do.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com