Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-13-2019, 03:36 AM
matthewmkb matthewmkb is offline
Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: UK
Posts: 23
Default Dynamic Playback goes silent when playing before/after the timeline selection

Hi, I use dynamic playback quite frequently and always wanted to ask about this issue as I have been having it on and off since probably 12.7 which was my first PT version. Often times I will want to let's say start the playback at bar 4 and perhaps have it looped around bars 12-16. It will probably work for a while and then it will go silent. I will start the playback on bar 4 again, no sound and then it's back when the loop begins. Other times it will play for a few seconds, then goes silent and comes back when the loop begins. It also happens after the timeline selection and then I will only get sound from the loop range and nothing before/after. Is there something I am not realizing here that makes me encounter this issue? Obviously if I remove the timeline selection and just play the track from any place, it will work as expected. CPU, SSD and RAM usage is very low, no problem here. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback won't start at Timeline Selection Point museman Pro Tools 10 14 09-24-2019 09:18 AM
Timeline selection while playing forces playhead jump geelo Pro Tools 9 5 02-19-2018 03:45 AM
Playing back part of a selection without affecting timeline/selection jschmidtiii macOS 2 05-11-2013 02:05 PM
Playback stops at end of timeline selection? Blank Frank 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-12-2009 01:36 PM
silent psu selection 1Nation 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-07-2003 01:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com