Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2005, 06:06 PM
SublimeAndy SublimeAndy is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 94
Default need help FAST

i'm recording a bass part and whenever i arm the track and press record the bass starts popping, however once i turn off the record button (on the track not on the transport window) it goes away. any ideas????
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2005, 06:10 PM
SublimeAndy SublimeAndy is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 94
Default Re: need help FAST

restarted pro tools and it's fine....what a tempermental program
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New PT10 User. MBox3, MAudio Fast Track Ultra, MAudio Fast Track 8R? epu Pro Tools 10 3 06-13-2012 04:55 PM
is a g5 mac 1.8 ghz fast enough for pt benjaminflam81 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-18-2009 06:48 AM
Which HDD should be the fast one? Ford Prefect 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-21-2007 04:14 AM
Need your help fast! Mark_Knecht 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-04-2002 01:41 AM
WAY too fast!! scottgreiner Tips & Tricks 6 08-26-2002 06:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com