Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2018, 04:32 PM
EGGSTER79 EGGSTER79 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Bristol
Posts: 1
Default Roland Studio Capture issues with PT10

Hi

Has anyone had or knows of any compatibility issues with the Roland Studio Capture audio interface with PT10? I get nasty glitching noises and pops when the Roland control panel is open and have to set high buffer settings. It works fine with other daws but I’d like to use PT10. For some reason it doesn’t like it but works great with my old m-audio interface.

I’m using a pc with Windows 7 64bit

Cheers

Eggs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Roland Studio Capture catman_t Pro Tools 12 19 11-29-2017 09:01 AM
Roland Octa-Capture The-Edge FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 1 09-24-2016 05:27 AM
Roland Studio Capture and PT11 - anyone get this to work? uQbar Pro Tools 11 3 07-03-2014 06:23 PM
help with roland capture duo! dirkdig Pro Tools 11 2 03-09-2014 03:54 PM
Roland Quad Capture mikeyman Pro Tools 11 5 03-06-2014 12:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com