Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-30-2019, 03:47 AM
Henning Svoren Henning Svoren is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Norway
Posts: 21
Default Re: Pro Tools 2018.12 Not Loading at Certain AAX Plugins

Quote:
Originally Posted by AnnexProjekt View Post
When you say "clean reinstall", did you do your whole system, or?

Thanks for bringing up the iOS stuff, not sure if there's a correlation but it's not impossible.
Yes, everything.
Got pretty pissed off by troubleshooting in the end.
Have worked very well since.
__________________
www.oceansoundrecordings.com
Reply With Quote
  #22  
Old 10-05-2019, 09:14 AM
AnnexProjekt AnnexProjekt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Los Angeles CA / Phoenix AZ
Posts: 46
Default Re: Pro Tools 2018.12 Not Loading at Certain AAX Plugins

Update on issue: Avid sent out an email about this stating they are aware of this and that iOS 13 was indeed the culprit and its isolated to Sierra 10.12. They said they’re working on this and noted that updating to high Sierra would rectify the issue. Also not to plug into iOS 13 devices into you Mac. Supposedly they’re working on a fix for the problem but that’s where they left it.

Anyone have a fix aside from updating?
__________________
------------
@MrAnnex

[ MacBook Pro Retina - 2.7 GHz Intel Core i7- 16 GB 1600 MHz DDR3 - MacOS 10.12.6 - PT 2019.5 - Scarlett 18i8]
Reply With Quote
  #23  
Old 10-06-2019, 01:39 PM
the19thbear the19thbear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Denmark
Posts: 223
Default Re: Pro Tools 2018.12 Not Loading at Certain AAX Plugins

Saw that mail as well. Good stuff. Waiting for a fix. Have not found a fix. Just waiting for one.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 2018.12 crashing when loading Vienna Instruments plugin at startup SuperKons Pro Tools 2018 7 04-22-2019 06:02 PM
Pro Tools 2018 slowdown and skate plugins Stevenk734 Pro Tools 2018 12 05-18-2018 07:21 PM
Pro Tools 12 Screen glitch when loading plugins slugblood Pro Tools 12 7 02-02-2018 04:18 PM
Pro Tools 10.3.8 Crash When Loading Plugins jahylto Pro Tools 10 5 10-10-2014 11:13 AM
Pro Tools Not Loading New Plugins SteveWitt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-24-2010 02:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com