Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-21-2019, 10:56 AM
mvmarco mvmarco is offline
Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: Bucharest, Romania
Posts: 5
Default License Surrender gone wrong/ Can't use PT anymore

Hello, I am having an issue with Pro Tools 12.7.0 not detecting my PT 12 license from a 2nd generation iLok. I got a new desktop PC at the studio, and I went ahead and installed PT 12.7.0 on it (which is the latest version I had after my renewal plan expired). Everything went on fine, however PT doesn't detect the license. It shows an activate button and when I press it the "select licenses" button is grayed out.

On my laptop where I have PT 10 and PT 11 installed the iLok works no problem, but when plugged into the new PC it just doesn't see the license. I've tried to plug it in every usb port (2.0, 3.0, 3.1).

iLok license manager sees the iLok once I sign in, everything is clear, it's only PT 12 that doesn't see it. If anyone can help, I'd really appreciate it!

Last edited by mvmarco; 09-22-2019 at 03:43 PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12 not detecting mic GTech Pro Tools 12 3 05-24-2017 02:33 PM
Pro Tools 12 not detecting Artist Mix wentzday Artist Series 2 02-16-2017 09:30 PM
Pro Tools not detecting hardware dankap99 Pro Tools 10 4 01-02-2016 04:44 PM
Pro Tools 8.0.1 not Detecting Microphone Inputs fooloof 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 10-15-2009 02:43 PM
Newbie-Detecting tempos in Pro Tools Free icequinn Digidesign Hardware & Software 0 11-07-2001 01:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com