Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2011, 01:47 PM
francois francois is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 813
Default HD9 very slow to (un_bypass) inserts

I use the same template with a few bypassed inserts for a few years.

Since upgrading to HD9 (TDM) I'm having to wait on a beach-ball for almost a minute on my first insert unbypass ( control/apple click).

It get very scary(longer) if I still have a track in record mode.
The waves plugins are also taking a very long time

Never had this problem with previous version.

Can anyone concur that ?

MAc pro 8core Nehalem 10 gig

HD3 PT9.02 Osx 10.6.6
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2011, 04:15 PM
fakir_cz fakir_cz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Czech Republic
Posts: 226
Default Re: HD9 very slow to (un_bypass) inserts

Does this problem occur in all sessions (i.e. if you create a blank session with tracks, add some plugins and try to bypass/unbypass them), or just in your template?

What Waves version do you have?

Have you tried trashing the preferences?

Tom
__________________
BcA. Tomas Vitha
Sound Designer and Mixer

2010 Mac Pro 8-core Westmere, OS X 10.6.6, PT HD 9.0.3, Mbox 2 Pro, C|24
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2011, 10:11 PM
francois francois is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 813
Default Re: HD9 very slow to (un_bypass) inserts

Thanks .I'm usually pretty good at deleting my preference after updating PT,I forgot when I went to 9.02 from 9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow startup / Slow opening sessions MrSoliman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-21-2018 01:45 AM
OMNI inserts only for mic pre , or used as master buss inserts as well Weird Audio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-14-2012 10:27 PM
athlon 1.2 ghz for digi 001, 5.3.1? SLOW,SLOW,SLOW hitwriter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-19-2005 09:55 PM
slow, slow, slow, slow... what's up digi? Steve Moore 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-14-2003 01:56 AM
Digi Webmaster - SLOW, SLOW, SLOW... lwilliam General Discussion 5 04-26-2000 12:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com