Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-04-2010, 06:14 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by jbro View Post
i haven't had time to look but will i be able to use my mbox 2 pro interface (firewire)
Yes.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #22  
Old 11-04-2010, 06:15 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,129
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by misterdmz View Post
Woah, did I just see free mp3 option and OMF??
You did! And, ADC! And...from LE to 9.0 with exp pack...40% off the exp pack. Basic upgrad is $249...with exp pack $548.

Also says: Only compatible with Windows 7 & Mac OS 10.6.2 or higher

Which kinda makes me wonder how long before 64bit is incorporated as well.

Man, they kept this under wraps...I hadn't heard a peep!
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #23  
Old 11-04-2010, 06:16 PM
Hotcrazyfruit Hotcrazyfruit is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Toronto
Posts: 1,261
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by jbro View Post
i haven't had time to look but will i be able to use my mbox 2 pro interface (firewire) or do i have to buy a new avid mbox?
You can use ANY interface!!!
__________________
Core i7 920 OC'ed @ 4.0 GHz (200 X 20)
12 GB Patriot Viper Extreme
Asus P6T
OCZ Agility 64 GB SSD
Hitachi 1TB 32 MB HDD
WD Caviar Black 500GB
Saphhire HD 5850
3 x 20" monitors

Eleven Rack w/ ERXP
Fender Super Champ XD
Marshall JCM2000 DSL100 Silver Edition W/ Silver Jubilee Cabinet
Reply With Quote
  #24  
Old 11-04-2010, 06:18 PM
robrichard robrichard is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Argentina
Posts: 22
Default Re: PT9 Announced Today

Great news, all of them!
Hapiest on CPTK amnesty to CPTK2!

Most features are here because of the DUC'ers persistance, ... and AVIDs new way of life. Thanks All!

a question you might know the answer, if I buy the boxed version, do I still get to download it and have the key online? or should I have to wait for the box to arrive?
Thanks!
Rob
Reply With Quote
  #25  
Old 11-04-2010, 06:20 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,636
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by robrichard View Post
Great news, all of them!
Hapiest on CPTK amnesty to CPTK2!

Most features are here because of the DUC'ers persistance, ... and AVIDs new way of life. Thanks All!

a question you might know the answer, if I buy the boxed version, do I still get to download it and have the key online? or should I have to wait for the box to arrive?
Thanks!
Rob
Boxed version will be delivery only, no download.
If you want to download, you would need to buy the download version instead (you can order the Pro Tools 9 Replacement Discs along with the download as an option)

Pro Tools 9 on the Avid Store

The "Pro Tools 9 Software (Full Version)" is the only one that is a shipped box only (no download), and includes an iLok

The "Pro Tools 9 Crossgrade from LE/M-Powered" or "Pro Tools HD 9 Software Upgrade" can be ordered as a download or a shipped box version. These do not include an iLok, you would use your existing iLok, or purchase an iLok separately.

(edited by Admin to clarify)
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #26  
Old 11-04-2010, 06:20 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by Hotcrazyfruit View Post
You can use ANY interface!!!
And then I woke up...
Reply With Quote
  #27  
Old 11-04-2010, 06:21 PM
robrichard robrichard is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Argentina
Posts: 22
Default Re: PT9 Announced Today

thanks!
Reply With Quote
  #28  
Old 11-04-2010, 06:23 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,987
Default Re: PT9 Announced Today

Avid has turned the corner. All of the reminiscing over the passing Digidesign is gone for me. Avid has truly picked up the ball.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.10 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #29  
Old 11-04-2010, 06:27 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,129
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by Hotcrazyfruit View Post
You can use ANY interface!!!
That's what it sounds like. It says "Work the way you want—with your favorite Avid audio interface, third-party Core Audio/ASIO interface (up to 32 channels supported), or standalone"
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #30  
Old 11-04-2010, 06:31 PM
Hotcrazyfruit Hotcrazyfruit is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Toronto
Posts: 1,261
Default Re: PT9 Announced Today

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
That's what it sounds like. It says "Work the way you want—with your favorite Avid audio interface, third-party Core Audio/ASIO interface (up to 32 channels supported), or standalone"
>>Standalone

Im now waiting for posts that say "Hai guyz im recording through my SB Extreme FI how come it doesnt sound pro, its got crystalizer and x-ram!"
__________________
Core i7 920 OC'ed @ 4.0 GHz (200 X 20)
12 GB Patriot Viper Extreme
Asus P6T
OCZ Agility 64 GB SSD
Hitachi 1TB 32 MB HDD
WD Caviar Black 500GB
Saphhire HD 5850
3 x 20" monitors

Eleven Rack w/ ERXP
Fender Super Champ XD
Marshall JCM2000 DSL100 Silver Edition W/ Silver Jubilee Cabinet
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RX3 announced MIKEROPHONICS Post - Surround - Video 18 08-10-2013 12:21 AM
Pro Tools 9 Announced Today Benoni Eleven Rack 44 11-10-2010 07:51 PM
Finally! Announced today-protools 64 bit windows 7 supported! jcolagross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 31 04-04-2010 11:07 PM
7.2 Announced pat yacono Post - Surround - Video 15 04-25-2006 11:49 PM
DP4 Announced MARVINBASS Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-20-2003 03:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com