Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #441  
Old 02-22-2017, 04:49 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: CA
Posts: 6,574
Default Re: Pro Tools 12.7 Can not open iLok no license but I have

Quote:
Originally Posted by Saddle View Post
Yes, thanks!
You're welcome, glad that helped.
Reply With Quote
  #442  
Old 02-28-2017, 10:55 PM
J F J F is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Los Angeles
Posts: 1
Default Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

Hi Jeffro,

This is my first time posting, but I'm having a similar issue with my account. It's time to renew my annual subscription and my code was accepted, but when it came time for the iLok part, it said my iLok didn't contain a license.

Do I need a new license? Last I dealt with this was the 12.6 update when I surrendered the original license (Upgrade and Support Plan) in exchange for a new one (Perpetual Bundle) - both of which are still on my iLok, but only one is activated. I was just wondering, is my renewal authorization looking for the old license? Or should I be receiving a new one altogether?

Just trying to understand what's going on. But also, would you be able to take a look at my account and see what's up? My subscription runs out soon

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #443  
Old 03-09-2017, 12:42 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: CA
Posts: 6,574
Default Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

Quote:
Originally Posted by J F View Post
...I'm having a similar issue with my account. It's time to renew my annual subscription and my code was accepted, but when it came time for the iLok part, it said my iLok didn't contain a license...
Welcome to the community.

Sorry for the delay. I see a Pro Tools Perpetual Bundle (with 10/11/12) activated 3/3 so please let us know if you are still having trouble.
Reply With Quote
  #444  
Old 03-20-2017, 09:55 AM
TMNTfan TMNTfan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: US
Posts: 1
Default Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

I downloaded the latest version of PT (12.7.1), and when I went to launch it, it requested my iLok login info. I entered my iLok info, and PT said I needed a "Perpetual License".

I have PT12,11,10, as well as 2016 all activated in my iLok account?

Any help would be much appreciated.
Reply With Quote
  #445  
Old 03-20-2017, 01:12 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 12,560
Default Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

Quote:
Originally Posted by TMNTfan View Post
I downloaded the latest version of PT (12.7.1), and when I went to launch it, it requested my iLok login info. I entered my iLok info, and PT said I needed a "Perpetual License".

I have PT12,11,10, as well as 2016 all activated in my iLok account?

Any help would be much appreciated.
I know there was some business around PT12.6.x where you needed to relinquish your old license asset and download a new license asset for the Ilok. And if you have PTHD you also need a separate license asset for the Digilink connection. This whole license thing is a pain in the arse.

I love the Turtles but not the new liveish action stuff that's been done for the movies. For live action I like the original movies.
__________________
Jack
See profile for system details
QAPLA!
Reply With Quote
  #446  
Old 03-20-2017, 09:15 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: CA
Posts: 6,574
Default Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

Quote:
Originally Posted by TMNTfan View Post
I downloaded the latest version of PT (12.7.1), and when I went to launch it, it requested my iLok login info. I entered my iLok info, and PT said I needed a "Perpetual License".

I have PT12,11,10, as well as 2016 all activated in my iLok account?

Any help would be much appreciated.
Welcome to the community.

I see from your support case that we deposited the updated license bundle, so will follow up via that case with more info.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools HD Plan license expired on an active Pro Tools HD Upgrade and Support Plan zoundsabar Licensing & Accounts 1 11-16-2016 12:59 AM
Pro Tools HD Plan license not updated after renewing Upgrade & Support Plan FritsFlits Licensing & Accounts 1 02-25-2016 03:55 PM
"Upgrades" Subscription License deposited to iLok Account? moogboy100 Licensing & Accounts 4 12-15-2015 05:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com