Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2017, 02:06 AM
deepsouthguitar deepsouthguitar is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: hayden/alabama
Posts: 20
Default Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

Looking for older 8.0 or verision 7 plugins anybody?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2017, 02:30 AM
elicious elicious is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,299
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

pm sent...
__________________
ihatetyping
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2017, 07:07 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,504
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

DM me I have a few


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 7, Windows 7 64 Bit, I7 960, Supermicro X8SAX, NVIDIA GeForce GT 610, 12GB Ram, Magma P7R464, Kingston SSD, 2 X WD Caviar Black, Dual Monitors
Reply With Quote
  #4  
Old 03-23-2017, 11:43 AM
Keith Robichaux's Avatar
Keith Robichaux Keith Robichaux is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Louisiana
Posts: 59
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

Looking for Altiverb/Massey TDM. Thanks
__________________
Mac 5.1,PT10HD, 192's, SSL 4040G+
keithrobichaux.com
@keith_robichaux -Twitter,Instagram

Last edited by Keith Robichaux; 03-27-2017 at 04:26 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-23-2017, 12:03 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 12,303
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

I have Sonnox EQ DSP both TDM and AAX DSP are supported

As well as native

Virus I believe is the only other one left that is TDM
__________________
Daniel
HD|N - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro - 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jetson

For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jefferson

For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Clinton
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2017, 04:15 PM
s.d. finley s.d. finley is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Houston, TX. USA
Posts: 1,311
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

interested in Focusrite Forte? RTAS and TDM
Reply With Quote
  #7  
Old 03-29-2017, 12:33 PM
s.d. finley s.d. finley is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Houston, TX. USA
Posts: 1,311
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

I also have the Moogerfooger bundle, RTAS and TDM and a few other RTAS MCDSP plug ins I can part with.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-15-2017, 07:50 AM
Keith Robichaux's Avatar
Keith Robichaux Keith Robichaux is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Louisiana
Posts: 59
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

Bump: Looking for Altiverb 7 TDM?
__________________
Mac 5.1,PT10HD, 192's, SSL 4040G+
keithrobichaux.com
@keith_robichaux -Twitter,Instagram
Reply With Quote
  #9  
Old 09-02-2017, 05:28 AM
Davidwilson Davidwilson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 124
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

I have the Waves SSL V8 on Ilok if interested
Reply With Quote
  #10  
Old 09-18-2017, 05:43 PM
Neil H Neil H is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: London UK
Posts: 133
Default Re: Looking for older tdm/rtas plugins anybody got any? Forsale

I've got a Focusrite LiquidMix HD TDM brand new still shrink wrapped.
__________________
www.Pro-Tools-PC.com
We Know Our Stuff With Pro Tools On Windows & Build Machines That "Just Work"
Avid HD Native PCIe
2x 192io's, 96i,96io
Pro Tools HD 10/11/12
Pro Control & Fader Pack
Artist Transport & iPad Control App

facebook.com/ProToolsPc
Join the Facebook Pro Tools Windows User Group
Twitter: @ProToolsPC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.X and older TDM Plugins Aether Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-11-2010 08:28 AM
Need Older Plugins chrispmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-10-2008 12:18 AM
Older RTAS softsynths Gothboy Virtual Instruments 1 07-29-2006 03:53 AM
older plugins star one 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-28-2005 10:09 AM
older plugins with oo2? Larry Junstrom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-16-2002 09:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com