Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-08-2018, 09:18 AM
syMPh syMPh is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Perth, WA Australia
Posts: 311
Default Space won't work anymore

I just expired on my update support contract and now space doesn't work... I own a valid license on my ilok and have tried downloading the 12.1 installer but it still comes up as if I am using a subscription version. can someone let me know how to fix this please :)
__________________
System Details
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2018, 12:41 PM
peterle peterle is online now
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Berlin , Germany
Posts: 441
Default Re: Space won't work anymore

try first synchronize your ilok with your ilok license manager....
maybe that helps

regards
__________________
foley artist , soundeditor
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2018, 02:27 PM
jsvalmont jsvalmont is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Texas
Posts: 133
Default Re: Space won't work anymore

Avid changed the licensing for Space. To unlock 12.1 and above you need a iLok license "Space" from publisher "Avid", versions 12.0 and below are unlocked by iLok license "Space" from publisher "Avid TLL Products". Avid sent everyone who had a "Avid TLL Products" license a new "Avid" one about a year ago, but if you bought a "Avid TLL Products" Space license second hand since then you just can't authorize 12.1 or above (which so far is really no big deal because I am pretty sure the only updates they have made since v12.0 are iLok licensing updates such as increasing number of auths from 1 to 3, computer auths & iLok Cloud compatibility).
Reply With Quote
  #4  
Old 04-08-2018, 08:35 PM
syMPh syMPh is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Perth, WA Australia
Posts: 311
Default Re: Space won't work anymore

Awesome thanks! i overlooked that and just found it in my ilok account :) cheers guys
__________________
System Details
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-2018, 02:07 PM
illzcolorado illzcolorado is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: wisconsin
Posts: 3
Default Re: Space won't work anymore

where did avid send this updated license? i just upgraded to 12 in april and there's nothing in my ilok manager, which i updated today, or my avid acct.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rec + play does not work anymore deardaddy ICON & C|24 6 06-17-2012 03:25 PM
Can't work in 88.2 anymore on PT9? nickbradbury macOS 6 03-13-2011 07:07 PM
Plug-ins won't work anymore Mattitude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-20-2009 01:23 PM
Why don't my key commands work anymore? stovetop617 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-09-2006 08:12 PM
WTF My plugins don't work anymore..PLEASE HELP Mikchek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-27-2004 08:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com