Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #33  
Old 04-18-2017, 07:22 PM
Rajsmoove Rajsmoove is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: US
Posts: 29
Default Re: New Avid S3 constant failing faders. ASC throws Visualforce error

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Can I ask anyone with a fader that keeps failing to do this and let me know what happens after you reset it and its working again. Make sure you have tracks on the surface and then tap on the top panel around the suspect fader , does the fader value pop up on the OLED as if you were touching the fader ?
I can confirm that this happens. Fader 9 on my S3 randomly fails and starts working again. I just ran thru all of the paces of the S3 setup fader mode after it continuously failed on me and wouldn't reset. It now seems to be working and when i tapped around the fader the db value popped up as you said.

I've been debating on ordering a new fader but from all I've read, I wasn't sure if it was software or hardware related. I'm running Econ 3.6 and the updated firmware. Do you have any idea what it could be?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Artist Community "Visualforce" error Airehnr66 General Discussion 0 04-04-2016 05:58 PM
Avid Profile Fader Bay Circuit Boards failing daveehorowitz@gmail.com VENUE Live Sound Systems 1 12-14-2015 12:07 AM
Avid/Digidesign Pro Control 16 Faders (Main Unit + 8 faders pack) Eduardo Apolonia Buy & Sell 3 11-24-2015 10:56 PM
What's the fix for a session that throws this message? albee1952 Pro Tools 10 2 06-05-2014 12:09 PM
Faders failing on some sessions lyoung1101 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-04-2007 12:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com