Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-03-2014, 10:05 AM
DJKeys's Avatar
DJKeys DJKeys is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 155
Default Download-Links in my user account not working

I just logged into my Avid account to upgrade from 11.1.3 to 11.2 and the download link gives me this error. I tried this with two different browsers, two different computers, same result.

Any ideas?

Thanks-

-dj

===========
admin update: See "Safari can't find the server" or "Server not found" (Firefox) or "This webpage is not available" (Chrome) when attempting to download files from Avid for more info.
__________________
iMAC 3.2GHz 6-core i7
250GB SSD (internal)
1TB SSD (external)
16GB RAM
OSX 10.14.5
PT 2019.6
Waves Gold/RenMaxx v10.1
iZotope Ozone 8
Focusrite Clarett 8Pre

Nord Stage 3
Nord Lead A1
DSI Mopho X4

Last edited by DigiTechSupt; 02-09-2015 at 03:39 PM. Reason: Added KB article link. -JC
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2014, 10:20 AM
Tobias Eichelberg Tobias Eichelberg is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Cologne, Germany
Posts: 337
Default Download-Links in my user account not working

I tried to download the 11.2 update, but when I log into my account and try to download ANYTHING, not just the 11.2 installer i get the message "AVID 404 Page Not Found".

What's up with that?

Thanks
Toby
Reply With Quote
  #3  
Old 07-03-2014, 10:28 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: Download-Links in my user account not working

Quote:
Originally Posted by Tobias Eichelberg View Post
I tried to download the 11.2 update, but when I log into my account and try to download ANYTHING, not just the 11.2 installer i get the message "AVID 404 Page Not Found".

What's up with that?

Thanks
Toby
Same thing here; was fine the other day when I downloaded PT11.2. Could login no problem.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-03-2014, 10:32 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: 11.2 Download Page Not Found

Quote:
Originally Posted by DJKeys View Post
I just logged into my Avid account to upgrade from 11.1.3 to 11.2 and the download link gives me this error. I tried this with two different browsers, two different computers, same result.

Any ideas?

Thanks-

-dj
Someone started another thread on this in one of the other forums and I just tried it myself - 404 errors on trying to download anything, not just the update. Was okay the other day when I downloaded 11.2
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #5  
Old 07-03-2014, 10:45 AM
DJKeys's Avatar
DJKeys DJKeys is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 155
Default Re: 11.2 Download Page Not Found

OK, thanks for the test. I submitted to Avid Support as well using one of my 10 email incidents. Must be something on their end.

See what happens.

-dj
__________________
iMAC 3.2GHz 6-core i7
250GB SSD (internal)
1TB SSD (external)
16GB RAM
OSX 10.14.5
PT 2019.6
Waves Gold/RenMaxx v10.1
iZotope Ozone 8
Focusrite Clarett 8Pre

Nord Stage 3
Nord Lead A1
DSI Mopho X4
Reply With Quote
  #6  
Old 07-03-2014, 11:08 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Avid downloads page not working?

I wanted to download the 11.2 version but when i click on the link it takes me to a new window and that window says......

404 not found.


I tried on both win lap and mac desk
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-03-2014, 11:17 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: Avid downloads page not working?

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
I wanted to download the 11.2 version but when i click on the link it takes me to a new window and that window says......

404 not found.


I tried on both win lap and mac desk
Now we have 3 threads on this. This one here and these two:
http://duc.avid.com/showthread.php?t=356125
http://duc.avid.com/showthread.php?t=356126

Yes, unfortunately it appears the Avid download server has gone on an early 4th of July vacation.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #8  
Old 07-03-2014, 11:31 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Re: Avid downloads page not working?

good i did look rather quickly but didn't see the topic.

glad it's not my problem.
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-03-2014, 11:43 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: Avid downloads page not working?

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
good i did look rather quickly but didn't see the topic.

glad it's not my problem.
Yeah; it's 404 errors on everything. Good thing I have the 11.2 update. I was sitting on installing it until I saw more of people's experiences with it.

Bruce Paine - can you check into this and see what's going on?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #10  
Old 07-03-2014, 12:08 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Re: Avid downloads page not working?

I just ran my other partition up to 10.9.4 and was wanting to install it....

My main partition is still 10.8.4, then the clone of 10.8.4 and then my 10.9.4
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trial Download Links? Chingy Pro Tools 11 4 06-22-2013 04:13 AM
AAX DSP download links??? Camilo Orozco Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-01-2012 06:33 AM
expired download links dodgeuk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-07-2012 06:19 AM
my structure download links are gone !!! Dirk Reinking Virtual Instruments 3 03-26-2010 12:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com