Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-21-2013, 08:11 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Is it possible to collect all audio files without making a session copy?

Quote:
Originally Posted by gfink View Post
Was just wondering if you can do this and have ONLY the audio files in use collected... I have a session that has gotten too large with all the extra takes and unused audio files, and would love to just get a copy of the final session that includes only the used audio files.
Not collected but Sever Session Copy in can copy out just the files that are being used in the Timeline and not all the files in the Clip LIst
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #12  
Old 06-21-2013, 08:17 AM
gfink gfink is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Centreville, VA
Posts: 5
Default Re: Is it possible to collect all audio files without making a session copy?

I'll take a look for that. Thanks for the tip!
Reply With Quote
  #13  
Old 06-21-2013, 05:29 PM
bonfi64 bonfi64 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Milan italy
Posts: 148
Default Re: Is it possible to collect all audio files without making a session copy?

very simple, don't think HDx has a shortcut for this as usual simplest things are underrated, but is tone of the common things to do doing productions:
consolidate all tracks and export as audio file, this is what i do with all my productions, you have a back up of the comping and editing session, and you can start with a clean new session, i think this way is the best, or you can upgrade to HDX and say: i have the best o the beast, but you don't have collect and save option like ABLETON LIVE has since version 7 (5 years ago)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Files Moved or Removed from Session after Saving Session Copy for Protools 9 doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-06-2013 04:42 AM
batch re-copy audio files into existing session? sound_music Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 12-13-2011 06:15 PM
even a save session copy in wont find audio files tsd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-20-2005 11:25 AM
Save Session Copy In removes files from session!!! Jay Nierenberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 24 11-11-2004 06:25 PM
Save Session copy w/audio files (invalid sample rate error) Farmer Dave Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-16-2000 05:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com