Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2007, 06:22 PM
Joemamma Joemamma is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 51
Default I can\'t see the waveforms while recording...!

How do I make protools show the audio waveforms of the tracks I'm recording while recording?
Now, when I record something, all I see is a red colored region. I can only see the actual waveform after recording...

What settings box have I not checked?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-01-2007, 06:46 PM
bobbebrown bobbebrown is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: florida keys
Posts: 31
Default Re: I can\'t see the waveforms while recording...!

I have found that while recording, if i am zoomed in too close, i can't see the wave file being recorded, if i use the lowest zoom setting, i can see it just fine, but that is the way it works for me,,, B.b.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-01-2007, 07:43 PM
Marcus S.'s Avatar
Marcus S. Marcus S. is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Rio de Janeiro - Brazil
Posts: 53
Default Re: I can\'t see the waveforms while recording...!

check for ''audio input monitoring'' (PT menu)
Reply With Quote
  #4  
Old 01-09-2007, 11:53 PM
poolio1971 poolio1971 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville tennessee
Posts: 45
Default Re: I can\'t see the waveforms while recording...!

also.....make sure your view (just under the track name) is set on "waveform" and not "blocks"
Reply With Quote
  #5  
Old 10-29-2015, 06:18 PM
joseph_g joseph_g is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Buffalo
Posts: 3
Default Re: I can't see the waveforms while recording...!

Do you mean have audio input monitoring checked on? I think I tried that and it ddi not make a difference, but i will see if zooming larger does it. The wave forms are there once recording is stopped and in blue playback mode.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waveforms not showing when recording Dizzi45Z Pro Tools 10 3 10-29-2015 11:10 PM
Waveforms not shown during recording tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-20-2008 01:58 AM
How come I can't see waveforms while recording? ckevperry Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2001 07:05 PM
Waveforms drawing while recording? Ricky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-21-2000 02:41 AM
render waveforms while recording jaglance Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-06-2000 07:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com