Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #331  
Old 02-03-2017, 01:04 AM
jacko's Avatar
jacko jacko is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wroclaw / Poland
Posts: 633
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Is it still possible to buy JetWay JNAF92-Q67 motherboard?
Or similar with 4 PCI ports for and HD4 Accel rig and OSX 10.7.5.
__________________
mix engineer
http://mixwithjm.com/
Reply With Quote
  #332  
Old 02-03-2017, 07:08 AM
jacko's Avatar
jacko jacko is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wroclaw / Poland
Posts: 633
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Ok, it seems I can buy ASUS P7H55 motherboard which some people successfully used to build OSX 10.7.5 Hackintosh. It has 3 PCI ports, so I could get HD3 running, at least in theory.
__________________
mix engineer
http://mixwithjm.com/
Reply With Quote
  #333  
Old 02-03-2017, 09:30 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,502
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by jacko View Post
Ok, it seems I can buy ASUS P7H55 motherboard which some people successfully used to build OSX 10.7.5 Hackintosh. It has 3 PCI ports, so I could get HD3 running, at least in theory.
Be careful I just looked on eBay for one of these and the P7H55-M can be had easily but it only has 2 adjacent PCI slots
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 7, Windows 7 64 Bit, I7 960, Supermicro X8SAX, NVIDIA GeForce GT 610, 12GB Ram, Magma P7R464, Kingston SSD, 2 X WD Caviar Black, Dual Monitors
Reply With Quote
  #334  
Old 02-04-2017, 02:31 AM
john_neg john_neg is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Orel, Russia
Posts: 2
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Found interesting motherboard - http://www.dfi.com.tw/jp/products/pr...?productId=481
with 6x PCI slots and B65 chipset (native pci)

Any thoughts?
Reply With Quote
  #335  
Old 02-05-2017, 01:45 PM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 2,502
Default Re: New Hackintosh / PT7 Sandy Bridge HD PCI Rig !!!

If I buy/build a hackintosh would my magma P7R4R chassis work ok with PT10HD TDM I seriously going the hackintosh route now


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 7, Windows 7 64 Bit, I7 960, Supermicro X8SAX, NVIDIA GeForce GT 610, 12GB Ram, Magma P7R464, Kingston SSD, 2 X WD Caviar Black, Dual Monitors
Reply With Quote
  #336  
Old 02-18-2017, 01:36 PM
Sugarnutz Sugarnutz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Great State of Mississippi
Posts: 618
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

The Q87 chipset does not natively support PCI. It uses a bridge chip which is a no-go for HD TDM cards. Sorry!
__________________
HD4 Accel
PT HD 8.1.1 on Ivy Bridge i5 - Win 7 Pro 64 bit
HD Omni
192 Analog I/O w/additional analog input card
192 Digital I/O
PT 12.7.1 & 10.3.10 Vanilla Machine
Antelope Zen Studio+
Mid-2015 MBP
iPad Pro
GIGABYTE GA-Z97X-UD7 TH Motherboard
Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz CPU
32 GB of DDR3 1600
EVGA SuperClocked GeForce GTX 760 Video Card
Cooler Master HAF XB EVO Case
Crucial SSDs various 7200 RPM Drives
Windows 10 Pro/Sierra
Dynaudio BM5 Mk III
Reply With Quote
  #337  
Old 08-23-2017, 01:26 PM
cc333 cc333 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: SF Bay Area, CA
Posts: 1
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Hi,

I'm trying to build a hackintosh Pro Tools rig using a DFI SB630 SB630-CRM (basically the same board as the Jetway JNAF92-Q67) for my new HD system (HD|3), but I'm having some trouble getting a DSDT for it. There's a link to one on page 2, but the link is dead. I guess I could build my own, but I'd rather find one ready-made if possible.

If anyone here can provide me with a copy, that would be excellent.

Once I get the DSDT, I'll probably have more questions, as I'm new to HD.

Thanks,

c
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh for Pro Tools 7 - 7.4 anybody ? zavid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-19-2014 04:51 PM
Hackintosh Problem pocketcalc Pro Tools Software (Mac) 2 07-08-2012 05:35 PM
Hackintosh with PT9 HD Native? PMedia Pro Tools Software (Mac) 9 07-11-2011 09:12 AM
Hackintosh on my rig? Raoul23 Pro Tools TDM Systems (Win) 7 07-01-2011 03:26 PM
Hackintosh Help HDK_Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-16-2010 10:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com