Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-20-2005, 07:43 PM
boboroshi boboroshi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Charlottesville, VA, USA
Posts: 19
Default Digi001, OS X: workaround for 6.7??

I know it's unsupported, but is there any workaround to use 6.7 on the digi001 on OS X? Thanks in advance.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone know of a workaround? Mitch Griffin Post - Surround - Video 8 05-18-2014 11:30 PM
Workaround for Digi001 & Deep Sleep cleft 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 10-20-2005 01:53 PM
G5 and PT 24 workaround? Molti Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 08-31-2003 03:46 AM
Mono bug workaround? nuke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-09-2000 01:37 PM
Cubase Workaround with 001 Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-25-2000 07:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com