Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2004, 03:19 AM
120359 120359 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: BELGUIM
Posts: 96
Default DRIVERS DIGI 002R

After installing pt 6.4 all works fine.When i restart my pc all the drivers are gone and pt doesn't
recognize any firewire device


Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002R drivers don't work for 9.0.3? tooold 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-01-2011 11:28 AM
Digi 002R stand alone ASIO drivers? DeyBwah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 38 06-28-2010 08:26 AM
Micro and 002R Drivers? jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-20-2008 11:17 AM
Buying a used 002r without drivers??? Matt Reisinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-26-2006 10:31 AM
I'm installing 002r drivers every day 40mutesheep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-26-2003 11:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com