Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2010, 10:19 AM
mcgwd mcgwd is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Oregon
Posts: 59
Default Power harness issue and "Rev "g" series 002R

I bought a used 002r a month back, checking the serial number realizing it was in the clear Rev. wise bought it.In the last few days, it has disconnected quite a bit and with a project coming up need to get some peace of mind.Will Avid send me a new harness for this serial number or will a cleaning be enough, if so is there a document to show how to do it?

Thanks

PS if Digi TS reads this, I filled out a transfer of ownership right away on the new system and want to confirm that i am eligible for the hardware exchange for a 003r.The new website is a nightmare and no response to my emails on this have been answered.
__________________
Mac Mini Pro 2.53 c2d | 4 GB Ram | OS X 10.6.4
DIGI 002R - Pro Tools 8.0.4 - latest plugins
OWC Mercury Elite w/ 80 GB WD 7200 rpm
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2010, 02:29 PM
eyrespace eyrespace is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 83
Default Re: Power harness issue and "Rev "g" series 002R

Your problem is not the power harness. If it was, your unit wouldn't complete it's start up. Most likely you have a poor firewire cable that is causing intermittent firewire bus resets. Granite makes the best in my opinion. There may be a better way to set up your gear, but you haven't included that information with your posting.

There are very good troubleshooting tips in the stickies at the top of this forum page. You might try exhausting them once or twice.

You won't get Avid support in these forums. You get other guys like yourself with hopefully more experience.

Welcome to the DUC!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-19-2010, 11:10 AM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,207
Default Re: Power harness issue and "Rev "g" series 002R

Well my 002 does that to me sometimes. I take the bottom off, unhook all the connectors of the power harness. Reconnect and it works well for a couple of months. Not sure how much difference there is the the rack models, but it's fairly simple on mine.
__________________
Dell T5810. Harrison Mixbus 32C. Haven't used PT since 2015 and never been happier.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The dreaded power cable issue "Strikes Again" DJ Rae C FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 0 05-25-2013 01:11 AM
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
The "FATE" of CM LABS "MotorMix" & "MotorMate". Dum dum dum dum... leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 10-15-2002 01:00 AM
do i have to buy "european" version of digi002, or use "american" with power adaptor? stoka General Discussion 3 10-04-2002 06:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com